Salg af bycenter-lejligheder står i stampe: Rig trio henter ny mægler ind

Priserne fastholdes, i stedet har ejerne droppet Nybolig Middelfart og indgået et samarbejde med Estate i håb om, at en ny mægler kan sparke gang i det træge salg. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Salg af bycenter-lejligheder står i stampe: Rig trio henter ny mægler ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Prisen er ikke for høj i de to mindste tårne, det handler om at markedsføre lejlighederne mere individuelt, siger Estate-mægler Heidi Strandstoft, der har taget over efter Nybolig på Nytorv i Middelfart.

Middelfart: 14 ud af 42 lejligheder på Nytorv lykkedes det Nybolig i Middelfart at sælge på knap tre år, tre af dem til ejerne. Det var ikke godt nok for oliemilliardær Torben Østergaard, T. Hansen-ejer Bent Jensen og 5E Byg, der via selskabet Middelfart Bycenter A/S, ejer boligerne med hver en tredjedel. I stedet har byens Estate-mægler Heidi Strandstoft 1. april fået opgaven, dog kun med at sælge de tilbageværende 14 lejligheder i de to mindste boligtårne og ud til Østergade.

Tårn tre, der bortset fra Torben Østergaards egen penthouselejlighed på toppen, står tom, er ikke en del af aftalen i første omgang. Ejerne har ønsket at fastholde de nuværende priser. Det, mener Heidi Strandstoft, er urealistisk i tårn tre med det aktuelle store udbud af ejerlejligheder i Middelfart og den dårlige omtale, tårn tre har fået blandt andet omkring det direkte indkig til kontorerne på rådhuset.

- Vi har derfor ønsket at fokusere på de to mindste tårne, hvor vi mener priserne er rigtige. Her handler det om at få præsenteret lejlighederne mere individuelt. Når de er solgt, vil det også være nemmere at fylde tårn tre, forklarer Heidi Strandstoft.

Mændene bag
De 42 ejerlejligheder på Nytorv ejes med hver en tredjedel af 5E Byg, oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen og T. Hansen-milliardæren Bent Jensen gennem det fælles selskab Middelfart Bycenter A/S, som de hver især har skudt 10 millioner kroner i.

Bent Jensen ejer penthouse-lejligheden i det midterste tårn, mens 5E Byg har den øverste lejlighed i det vestlige tårn og vil benytte den til forretningsforbindelser, det samme vil Torben Østergaard-Nielsen, der ejer penthouse-lejligheden i det højeste tårn tættest ved rådhuset.

Billigste af de lejligheder, Estate Middelfart nu skal forsøge at sælge i tårn et og to samt ud til Østergade, koster 2,15 millioner kroner og er på 72 kvadratmeter. Den dyreste koster 5,75 millioner og er på 122 kvadratmeter. Den største er på 156 kvadratmeter og koster 4,575 millioner kroner.
Estate Middelfart overtager salget af lejlighederne på Nytorv - dog ikke det tomme tårn tre, hvor man ikke er enige med ejerne om prisniveauet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Estate Middelfart overtager salget af lejlighederne på Nytorv - dog ikke det tomme tårn tre, hvor man ikke er enige med ejerne om prisniveauet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Forskellige købere

Ifølge hende har den generelle markedsføring af Nytorv Apartements som eksklusive 360 graders udsigtslejligheder været forfejlet.

- Køberne får jo ikke ikke 360 graders udsigt. De kan få udsigt til bæltet og torvet, mens andre kun har udsigt til byens pulserende liv på Nytorv. Ordet eksklusiv skræmmer mange væk, men der findes jo lejligheder helt nede fra godt to millioner og opefter, så det handler om at fortælle, at der er noget til enhver. Og så skal vi væk fra det højtravende og fokusere på Nytorv som byens projekt, siger Heidi Strandstoft og fortsætter.

- Lejligheden på 72 kvadratmeter til 2,15 millioner er et oplagt førstegangskøb eller forældrekøb, mens vi skal have fat i helt andre til den dyreste på 5,75 millioner kroner, siger Heidi Strandstoft, der ikke er sen til at svare, når hun bliver spurgt om, hvornår hun har solgt de 14 lejligheder i tårn et og to og ud til Østergade.

- Vi har allerede haft de første fremvisninger, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de er væk inden for det næste halve år, siger hun.

Den lokale mægler fortæller, at markedsføringen bliver mere aktiv på Facebook, ligesom en ny hjemmeside er undervejs.

- Den gamle hjemmeside brugte samme tekst og samme billeder til alle lejligheder, nu får hver lejlighed sin egen tekst og sine egne billeder, forklarer Heidi Strandstoft, der blev kontaktet af ejerne lige før jul for at komme med sit oplæg til, hvordan hun kunne sparke gang i salget.

Mister prestigeprojekt

Nyboligs ejer i Middelfart Tom Skjellerup mener, han har gjort, hvad han kunne for at sælge lejligherne på Nytorv.

- Jeg har svært ved at se, hvad vi skulle have gjort anderledes, men jeg erkender også, at jeg havde håbet, salget havde været bedre. Derfor er jeg heller ikke skuffet over, at ejerne har valgt at prøve en ny mægler. Sådan er gamet indenfor den her branche, og det ser du jo også tit med salget af private boliger, så der er ingen bad feelings fra min side, siger Tom Skjllerup.

Han havde dog gerne beholdt opgaven.

- Ja, for vi skulle såmænd nok have fået dem solgt allesammen på et tidspunkt, og der er da rigtig ærgerligt at miste sådan et prestigeprojekt i byen, siger Tom Skjellerup.

Salg af bycenter-lejligheder står i stampe: Rig trio henter ny mægler ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce