Sådan er Gelsted Skole også


Sådan er Gelsted Skole også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som forældre til børn på Gelsted Skole har vi efter den sidste tids negative omtale af skolen lyst til at komme med vores opfattelse af skolen.

Vi oplever, at der på Gelsted Skole, som på alle andre skoler, selvfølgelig opstår problemer og konflikter. Dette har også været tilfældet i vores børns klasse. Efter kontakt til skoleleder Else Bøge blev der dog hurtigt taget hånd om problemstillingen, og i samarbejde med lærerteamet og klassens forældre blev problemet hurtigt og professionelt løst, så børnene igen socialt og fagligt kunne fungere i en helhed.

Vi oplevede i situationen, at den fra skolens side blev taget meget seriøst, og at alle ressourcer blev sat ind på, at klassen hurtigt kom til at fungere optimalt igen.

Vi mener, at man som forældre har et stort medansvar for, at børnene socialt fungerer i klassen således, at lærerne har mulighed for at give dem den bedst mulige undervisning.

Det er meget vigtigt, at vores børn rustes til at fungere både socialt og fagligt, når de en dag forlader folkeskolen. Og det er klart vores opfattelse, at dette opfyldes til fulde på Gelsted Skole.

Vi vil gerne med dette indlæg støtte op om Gelsted Skole. Vi føler os trygge ved dagligt at sende vores børn til Gelsted Skole, vel vidende at der nok skal blive taget hånd om de konflikter, der opstår.

Christina Kraaer skriver sammen med Bettina Mariager.

Sådan er Gelsted Skole også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce