Sådan driver du en hal: - Mit job gør mig glad i låget

Kim Andersen har før været brugsbestyrer i både Horsens og på Sydfyn, inden han søgte jobbet som halbestyrer i Brenderup Aktivitetscenter for tre år siden. Foto: Sebastian Stave Sjöberg

Sådan driver du en hal: - Mit job gør mig glad i låget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mens de fleste andre holder weekend, er halbestyrer Kim Andersen på arbejde hver dag.

Brenderup: Det er måske de færreste idrætsudøvende, som tropper op i deres lokale sportshal og skænker store overvejelser til, hvad det kræver at drive stedet.

Kim Andersen, halbestyrer i Brenderup Aktivitetscenter, kan skrive under på, at én vigtig ingrediens er mange timers arbejde.

Han har ikke tal for et præcist antal timer, men det er hver dag. Også i weekenden, primært i hallen og med hjemmearbejde. Og han er vild med det.

- Det gør mig glad i låget, det her job. Jeg kan godt lide at servicere folk, og jeg bliver gang på gang så imponeret over vores brugere af hallen og af vores frivillige, som er så positive og gode til at hjælpe til.

Ikke alene

Mens Kim Andersen står for den daglige drift, er han ikke alene. Bestyrelsen gør et stort stykke arbejde, slår han fast, og ofte tilbyder både brugere og frivillige en hjælpende hånd. Det kan være med alt lige fra rengøring til anlægsopgaver. For eksempel er en stor del af fliserne rundt om centret lagt af frivillige. Og da et medlem af bestyrelsen renoverede Anne Trolles skole, mente han at ribberne fra den gamle gymnastiksal ikke bare skulle smides ud. De pryder nu siderne i den nye hal i centret, som blev indviet sidste år.

Kim Andersen er eneste fuldtidsansatte i det privat drevne aktivitetscenter og har derudover to ansat på deltid. De hjælper til i køkkenet, kiosken, med rengøring og andre ad hoc-opgaver. Trods hjælp, lægger folk mærke til, at han arbejder meget.

- Når folk spørger til det, plejer jeg at sige, at jeg er godt gift. Og jeg elsker jo mit job, og det siger min familie også, de kan mærke på mig. For jeg har energi og er glad, når jeg så har fri.

Tre års-jubilæum

Når kalenderen skriver uge fem har Kim Andersen været halbestyrer i præcis tre år. Han var førhen brugsbestyrer på Sydfyn.

- Jeg var rigtig tilfreds med at arbejde i detailhandlen, men hver ting har sin tid. Og jeg må bare sige, at folk altid er positive og smilende i en hal, og det smitter. Det er de ikke altid i en brugs.

Sådan driver du en hal: - Mit job gør mig glad i låget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce