Så ruller kloak-millionerne

Det var den store skovl, der blev taget i brug, da der i går blev taget første "spadestik" til kloaksaneringsprojektet i Middelfart midtby. wFOTO: HANS ØSTERGAARD

Så ruller kloak-millionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand gravede kloak- saneringen i gang

MIDDELFART: Selv om man er oppe i årene, kan et stykke legetøj godt bringe barnet tilbage. Hvis bare det er stort nok.

Det var det for Ove Andersen (S), formand for kommunens Miljø- og Forsyningsudvalg, da han i går fik lov at grave løs med en af de helt store gravemaskiner.

Hvis det første spadestik til det store kloaksaneringsprojekt i midtbyen skulle batte noget, var det dog nødvendigt med den store skovl.

For de næste par år bliver det meste af midtbyen gravet op for at lægge nye og større kloakrør ned. Målet er som tidligere omtalt at minimere antallet af oversvømmede kældre i forbindelse med voldsomme regnvejr.

- Jeg er sikker på, at vi får et godt resultat, og at vi bliver færdige til tiden, sagde Ove Andersen henvendt til entreprenørerne, der også var til stede.

Etapen omkring Gl. Banegårdsvej og Odensevej forventes afsluttet næste sommer.

Gl. Banegårdsvej lukkes

Dernæst fortsætter arbejdet fra Vestre Hougvej og ned mod Den Nye Lillebæltsbro, hvor der skal lægges en afskærende trykledning, der kommer i brug, når presset på kloaknettet bliver for stort.

Indtil videre foregår gravearbejdet på arealerne mellem Middelfart Rådhus og havnen. Men fra og med på mandag lukkes Gl. Banegårsvej for biler. De skal køre ad Fynsvej og Jyllandsvej. Fodgængere og cyklister kan fortsat komme gennem Gl. Banegårdsvej.

Inden det store projekt er afsluttet, har Middelfart Kommune brugt op mod 60 millioner kroner på at forbedre og udskifte kloakrørene i midtbyen.

Så ruller kloak-millionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce