Rumlepotten flytter

Rumlepottens nye lokaler ligger længere væk fra bymidten end de gamle. De unge håber, at kunderne alligevel vil fortsætte med at komme.
Foto: Kristian Isaksen

Rumlepotten flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rumlepotten flytter til nye lokaler på Østergade 27

Middelfart: Siden september har Rumlepotten været et jobtræningsted for psykisk belastede unge i Middelfart Kommune.

De unge har sammen med personalet været med til at drive butikken Rumlepotten, der sælger tøj og møbler til mindre børn. Nu flytter projektet fra Østergade 10 til Østergade 27.

- Det butikslokale, vi har nu, var kun til midlertidig leje. Da vi startede, var det på forsøgsbasis, fordi vi ikke var sikre på, om økonomien ville holde, og om de unge ville få noget ud af det, siger Else Lind, afdelingsleder for Ung-Nu, som er kommunens tilbud til psykisk belastede unge.

Men ifølge Else Lind har projektet været en stor succes, og derfor har de valgt at fortsætte konceptet andetsteds.

- De unge lærer utrolig meget af det, og det er også udfordrende for dem. Vi driver jo en butik, så hvis tøjet ikke er syet ordentligt, kan de godt blive bedt om at lave det om, siger Else Lind.

Lokaler ligger længere væk

Else Lind og de unge er bekymrede for, om kunderne stadig vil finde frem til dem, når butikken ligger længere væk fra bymidten, men der er også gode ting ved flytningen.

- Vi får et skur og vores eget toilet, når vi flytter. Og så bliver det dejligt at få et permanent sted at være, siger Else Lind.

Rumlepotten lukker ned i morgen den 13. april og åbner igen 1. maj. I mellemtiden vil de unge hjælpe personalet med at flytte og indrette de nye lokaler.

Til åbningen den 1. maj vil der udover kaffe og kage være en ballonmand til stede.

Rumlepotten flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce