Romkuglesucces fortsætter: Danmarks bedste romkugler er nået til Bruxelles

Det går stadig strygende med salget af romkugler for Nørre Aaby Bageri. 400.000 romkugler har de solgt, siden de vandt prisen for Danmarks bedste romkugler. Over 10.000 er sendt med pakkeservice. Arkivfoto: Mia Harm Madsen

Romkuglesucces fortsætter: Danmarks bedste romkugler er nået til Bruxelles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Aaby Bageri og bagermester Carsten Bjørn Bak Matthiesen laver stadig masser af romkugler - også til langt udover Danmarks grænser.

Nørre Aaby: 400.000 romkugler og tre tons chokolade. Det er mere, end de fleste bagere kan sige, at de har solgt af romkugler inden for det sidste halve år, og det klinger også af succes for Nørre Aaby Bageri og bagermester Carsten Bjørn Bak Matthiesen. Siden han i marts vandt titlen for Danmarks bedste romkugler, er det kun gået én vej, og det er frem. Efterspørgslen efter de attraktive romkugler har været stor, og i midten af september kunne Carsten Bjørn Bak Matthiesen meddele, at de nu også kunne sendes med pakkeservice.

De små brune kugler fra Nørre Aaby Bageri er ikke kun en populær spise i Danmark, men er også nået til Bruxelles og Finland.

- De første 14 dage røg der 300 pakker ud. Vi kunne godt mærke, hvis det her bliver ved, så får vi travlt. Det var også nyhedens interesse, men vi måtte desværre lukke ned i en uges tid på grund af vores transportfirma, men det er noget, der er kommet for at blive, fortæller Carsten Bjørn Bak Matthiesen.

Måske en nethandel på vej

Det er nu næsten en måned efter blevet til næsten 700 forsendelser, som nu sker med Xpressen i stedet for GLS. Simpelthen fordi de har en større ekspertise i at transportere madvarer.

- Det er blevet lidt dyrere at sende det ud men også noget mere sikkert. Vi føler os i bedre hænder. Når man bevæger sig ind på et nyt område, som vi har gjort, bliver man klogere og klogere. Det er et skridt på vejen, og det ender nok med en form for nethandel med en hjemmeside på et tidspunkt, fortæller Carsten Bjørn Bak Matthiesen.

En pakke med 15 romkugler koster nu 225 kroner inklusiv levering. Det nye er, at man kun betaler levering én gang, og så kan man næsten få sendt så mange romkugler, man vil og stadig kun betale én fragtpris. Det vil sige op til 20 kilo, hvilket svarer til 400 romkugler. Den største ordre har indtil videre lydt på 800 romkugler til en firmafest, hvor firmaet dog kom og hentede de mange romkugler ved bageren, hvilket Carsten Bjørn Bak Matthiesen også anbefaler ved så store ordre.

De mange ordrer har gjort, at bageriet måtte investere i forskellige hjælpemidler blandt andet en chokoladeovertræksmaskine.

- Til at starte med gjorde vi det enkeltvis, men man kan ikke holde til at lave den samme bevægelse flere 100.000 gange. Det har vi været nødsaget til at investere os ud af. Jeg kunne godt mærke det efter 150.000 romkugler, siger Carsten Bjørn Bak Matthiesen, som også lover flere romkugler i fremtiden. Blandt andet i forbindelse med Halloween og senere jul og måske endda krudtkugler til nytår.

Romkuglesucces fortsætter: Danmarks bedste romkugler er nået til Bruxelles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce