Rockformand stopper

Claus Hansen ved indgangen til tordagens koncert med Rod Stewart. Samme aften meddelte han sin bestyrelse, at han stopper som formand for Rock Under Broen.
Foto: Hans Østergaard

Rockformand stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det tager for meget af min tid, siger Claus Hansen, der foreslår, at Rock Under Broen ansætter en forretningsfører

MIDDELFART: Han orienterede de seks andre bestyrelsesmedlemmer om sin beslutning torsdag efter Rod Stewart-koncerten, og nu er det også officielt. Claus Hansen siger farvel til Rock Under Broen efter to år som formand.

- Det tager for meget af min tid. Og det vil jeg ikke længere byde hverken min kone og vores tre børn eller min arbejdsgiver, siger Claus Hansen, der ikke har fortrudt, han sagde ja til opgaven.

- Det har været to forrygende år. Og jeg synes, jeg har været med til at skabe et mere demokratisk bestyrelsesarbejde, hvor hver især har fået sit ansvarsområde i modsætning til tidligere, hvor afgørelserne blev truffet af nogle få mennesker, siger Claus Hansen, der allerede fra starten var klar over, at han ikke ville vare evigt som formand.

Større end man tror

- Det er et større arbejde, end man lige tror at lave Rock Under Broen. Og det har ikke være mindre det sidste år med Rod Stewart og fire andre koncerter ved siden af vores 20 års fødselsdag. Så bestyrelsen er godt slidt i disse dage, siger Claus Hansen, der foreslår, at Rock Under Broen får en professionel leder.

- Vi har i år omsat for 15 millioner kroner og er efterhånden blevet så stor en forretning, at der bør oprettes en fuldtidsstilling som forretningsfører. Vedkommende skal hen over året tage sig af de daglige kontakter til musikere, presse, levandører, politi og kommune m.v.

- Sådan en person vil samtidig betyde, at vi har en fast adresse med et menneske, der kan prioritere opgaverne og altid er til at få fat i, akkurat som andre firmaer. Der er grænser for, hvor meget frivillige kan magte, når de har et job ved siden af. Og det har vi også kunnet mærke i år, hvor der har været ekstra tryk på, siger Claus Hansen, der siger farvel på generalforsamlingen 1. oktober.

Den øvrige bestyrelse havde ikke mange bemærkninger til formandens afgang i går.

- Ingen kommentarer, lyder det kort fra Peter Zederkof, mens han er ved at rydde op på pladsen.

Intet bud på ny formand

- Claus har været en god formand, men hvem der skal være hans afløser, kan jeg ikke sige noget om, før bestyrelsen har holdt møde i denne uge. Selv har jeg ingen planer om at overtage posten, siger Thomas Madsen.

Lars Jensen har hjulpet til under broen i alle 20 år og siddet i bestyrelsen de sidste fem år. Han siger:

- Jeg har kun rosende ting at sige om Claus Hansen. Men med hensyn til den nye formand vil jeg afvente vores bestyrelesmøde i denne uge.

Rockformand stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce