Rock-gæster dirigeres uden for byen


Rock-gæster dirigeres uden for byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock Under Broen sætter ekstra folk på til at styre trafikken efter kritik fra politiet torsdag aften

MIDDELFART: Rock Under Broen gør i dag en ekstra indsats for at få trafikken til at glide efter kritik fra politiet over køerne på Strandvejen, da Rod Stewart sluttede sin optræden torsdag aften.

- Vi har været for dårlige til at informere bilisterne om den nye parkeringsmulighed på Toyota-grunden og shuttle-busserne, siger festivalformand Claus Hansen.

Rock Under Broen har nu sat ekstra skilte op i rundkørslerne ved indfaldsvejene, så folk ikke kan undgå at blive opmærksomme på den nye parkeringsplads. Man har desuden lavet aftale med en forening, hvis medlemmer står klar hele dagen i dag og guider bilisterne.

Bortset fra en øget fokus på trafikafviklingen, så fortæller Claus Hansen, at alt er kørt planmæssigt op til dagens 20. udgave af Rock Under Broen.

Billetsalget nærmede sig i går 19.000 solgte billetter. Det er et forspring på næsten 2000 i forhold til samme tidspunkt sidste år, hvor de røde lamper blev tændt lørdag eftermiddag med 20.256 betalende gæster. I år er der er plads til 25.000.

Tabte en million

Claus Hansen oplyser, at Rod Stewarts koncert med 10.200 solgte billetter resulterer i et underskud på én million.

- Det betyder, at vi skal sælge 21.000 billetter ved Rock Under Broen for at nå et samlet nul på de to arrangementer, siger Claus Hansen, der ikke har fortrudt aftalen med Rod Stewart.

- Han var dyr, men alle i bestyrelsen troede på, at vi kunne sælge de nødvendige 12.000 billetter, så det løb rundt. Jeg gættede selv på 15.000.

- Set i bakspejlet har problemet været, at der alligevel var for mange, som mente, han var udbrændt og blev væk. Men han viste jo med sin forrygende optræden i Middelfart, at det ikke er tilfældet, siger Claus Hansen.

På jagt efter narko

Politiet vil som altid være til stede på pladsen, og leder af beredskabet, Hans Jørgen Larsen, advarer om, at der er lidt flere betjente end vanligt.

- Vi har især fokus på salg af euforiserende stoffer, og det er vi bemandet ud fra, siger Hans Jørgen Larsen, der ikke vil fortælle præcis hvor mange betjente, der dukker op.

- Og så kigger vi selvfølgelig efter potentiel uro, siger han.

Også Middelfart Brandvæsen er på plads.

Mens der var 15 mand udkommanderet til Rod Stewart-koncerten, vil 25 personer være klar lørdag.

- Vi står jo både for samarit-delen og for sikkerheden, siger Per Møller Jensen fra Middelfart Brandvæsen.

Han fortæller, at der også er to læger og fire sygeplejersker, som på skift vil bemande samarit-teltet på pladsen.

Rock-gæster dirigeres uden for byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce