Rift om nytårskur i Brenderup

Der var kø foran Dagli'brugsen i Brenderup, da billetterne til årets nytårskur for seniorer skulle uddeles.

Rift om nytårskur i Brenderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seniorer stod i kø, da billetter til gratis nytårsmiddag blev delt ud - og lokale erhvervsfolk samlede ind til dagcenterets busture

En gratis nytårskur, hvor borgere over 60 år inviteres til nytårstorsk med mere, er blevet et hit i Brenderup. Da billetterne skulle deles ud i Dagli'brugsen lørdag, stod folk i kø en time i forvejen - og de første 83 af de i alt 100 gratis billetter blev delt ud på tre minutter. Efter en halv time var de resterende 17 billetter også væk, og der er nu oprettet en venteliste, så billetterne kan blive til glæde for andre, hvis man selv bliver forhindret i at deltage i nytårskuren torsdag den 28. januar.

Det er lokale erhvervsfolk, der sponsorerer nytårskuren - og de sponsorerede også de aktiviteter, der fandt sted på p-pladsen ved Dagli'brugsen for at skaffe penge til Brenderup Dagcenters busture. Der blev delt gratis skrubber ud til alle, der ville betale en femmer for at få dem flået, der blev solgt friskbagt rugbrød til spotpris, og der blev indleveret udtjente juletræer, som hver udløste 25 kroner i støtte til busturene.

Så der blev flået skrubber til den store guldmedalje, rugbrødene gik bogstaveligt talt som varmt brød, og da det hele sluttede kl. 12, var der indleveret i alt 84 juletræer.

Da skrubbe-pengene, rugbrøds-pengene og juletræs-pengene til sidst blev talt sammen, viste det sig, at der var kommet i alt 7400 kroner i kassen til busture for dagcenterets ældre. Som i øvrigt selv var til stede - de var naturligvis kørt til brugsen i dagcenterets bus.

Rift om nytårskur i Brenderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce