Rekordaften i Strib

Den godt 15 kilometer lange rute er smuk - her har rytterne udsigten fra Røjle Kirke i baggrunden.
Foto: Hans Østergaard

Rekordaften i Strib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

220 ryttere til start i SuperBrugsen- løbet

STRIB: Der blev uventet travlhed i timen op til det tredje SuperBrugsen-løb på lige så mange år, da rytterne strømmede til den smukke rute i en lind strøm lidt før klokken 18 i aftes. Det første år kunne arrangørerne fra Middelfart Cykel Club mønstre 125 deltagere, sidste år rundede tallet akkurat 200, og i aftes var der så 220 ryttere med fra hele landet. Klubben havde koblet en A-klasse (klassen, hvor de bedste ryttere i landet kan stille op red.) på programmet, og det var tilsyneladende en succes.

- Deltagerne er kommet til fra hele landet, sagde en tilfreds Henrik Kragh Andersen fra Middelfart Cykel Club.

Og modsat sidste år var det tørvejr og en faktisk behagelig temperatur for såvel ryttere som de tilskuere, der havde indfundet sig på opløbsstrækningen på Ny Billeshavevej eller ude på ruten.

Og der er altså noget særligt over at sidde i sådan en vejgrøft med sin klapstol og termokande og vente på næste gang, de mange ryttere tonser forbi.

30 frivillige hjalp til at få løbet forsvarligt afviklet, og der lød tilfredse røster fra dem, Stiftstidende talte med undervejs.

Glenn Bak, Team GLS, vandt A-klassen. I U-17-klassen vandt Frederik Honoré foran klubkammeraten Asbjørn Kragh Andersen, begge Middelfart Cykel Club.

Rekordaften i Strib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce