Red et træ - stryg en politik


Red et træ - stryg en politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en stor dag i Middelfart Kommune i dag. "Naturens Dag" vil forhåbentlig trække rigtig mange mennesker af huse.

Det kan også være rart med lidt frisk luft midt i en tid, hvor man godt kan tage sig selv i at gå rundt med hænderne dybt begravede i lommerne og sparke til småstenene i vejkanten, mens man stille undrer sig over det budget, som politikerne skal 1. behandle på torsdag.

Der er underskud i kassen - igen.

Endnu en gang er udgifterne bare ligesom løbet løbsk, så en hel masse mennesker i Middelfart Kommune disse uger også nærmest må løbe løbsk, mens de over hals og hoved samler underskrifter ind for at undgå, at lige netop deres aktivitet forringes eller lukkes ned.

Det er væltet ind med høringssvar til kommunen, hvor frustrationerne emmer ud af de mange forældre- og brugerbestyrelser. En del af frustrationerne går på de smukke og velformulerede ord, som embedsmænd, interessegrupper og politikere har brugt temmelig meget tid på det seneste års tid - nemlig de erklærede politikker på områder som børn, skole og ældre.

Det er forståeligt, at forældrebestyrelser - og medarbejderne i det kommunale system, i øvrigt - river sig i håret, når de den ene dag skal formulere ønske-sætninger og mål for, hvordan et godt børneliv i Middelfart Kommune skal være. For så den næste at blive mødt med endnu et sparekrav og en strandhugst i normeringen på personalet.

Så lad der her på naturens egen dag lyde en gjaldende, grøn opfordring til politikere og embedsmænd i Middelfart Kommune: Drop dog de mange politikker, som er så smækfyldt med fine ord, at ingen kan være uenige i dem, og som alle ved, aldrig bliver til virkelighed.

Det er smukt og godt med gode hensigter, men de skulle gerne være til stede, uden at politikerne behøver at vedtage dem i byrådet.

Og med al det papir, de kommunale embedsmænd må have brugt i processen, kunne der såmænd været blevet til en hel lille, økologisk bøgeskov et sted i kommunen. Her kunne man så fejre "Naturens Dag" om nogle år.

Det er både grøn vækst og sund fornuft.

Svadaen stopper her - i respekt for papirforbruget.

Hav en fortsat god weekend.

Red et træ - stryg en politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce