Middelfart Kommune gør opmærksom på, at da samtlige 440 medarbejdere skal møde ind i det nye rådhus på samme tid mandag, kan det give trafikale gener.

Middelfart: Mandag klokken 8 skal alle 440 ansatte i det nye rådhus i Middelfart møde ind, samtidig med at der er første skoledag. Derfor råder Middelfart Kommune til at køre hjemmefra i god tid på mandag, hvis man har et ærinde i det centrale Middelfart.

Ifølge kommunen er de ansatte blevet opfordret til at tage cyklen eller toget, hvis det er muligt, men der vil under alle omstændigheder være mange biler på Odensevej, Østergade, Kappelsbjergvej, Hessgade og Havnegade før klokken 8.

Kommunen gør dog opmærksom på, at det er en særlig situation, at alle møder samtidigt på mandag. Sådan vil det ikke være fremover.

Der er taget højde for det ekstra behov for parkeringspladser med 100 nye p-pladser bag p-huset i Havnegade, så de kommunalt ansatte ikke fylder p-huset op. Så det vil særligt være i forbindelse med indkørslen til p-huset, der kan blive pres på mandag.

Kommunen har været i dialog med Østre og Vestre Skoler om sagen, og der vil være skolepatruljer klar til at hjælpe eleverne sikkert i skole, ligesom de rådhusansatte er blevet bedt om at være særligt opmærksomme på de nye trafikanter.

Flytter ind i weekenden

I weekenden vil det centrale Middelfart også være præget af, at det rådhus bliver en arbejdsplads for 440 fra på mandag.

Fra fredag klokken 12 til lørdag klokken 18 vil trafikken være påvirket af, at der skal være plads til flyttebilerne, som skal transportere medarbejdernes ejendele fra de tidligere kommunale bygninger rundt omkring i kommunen til Nytorv.

Kappelsbjergvej er afspærret, en del af p-pladserne ved Søndergade 65 er spærret af, og der er p-forbud ved Nygade 2-4.

Tirsdag 15. august åbner det nye rådhus for borgerbetjening.

  • Skovrider_Henrik_(2015)_016

    Af:

    Jeg er journalist og jourhavende på Fyens.dk.

Mere om emnet

Se alle
Ny byrådssal skal være multisal for alle

Ny byrådssal skal være multisal for alle

Farvel og tak: Alle mand pakker ned i Ejby Rådhus

Farvel og tak: Alle mand pakker ned i Ejby Rådhus

1
Nyt rådhus: Første offentlige toiletter med handicaplift

Nyt rådhus: Første offentlige toiletter med handicaplift