Privatskole med ny skolebus


Privatskole med ny skolebus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Aaby Realskole henter elever i Strib og Middelfart

NØRRE AABY: Når eleverne på Nørre Aaby Realskole i morgen - på nær dem i 0. og 1. klasse, som begynder i dag - i morgen tager hul på det nye skoleår, kan flere af de udenbys elever nyde godt af skolens egen bus.

Skoleleder Carsten Krag fortæller, at skolen sætter en ny bus ind, som kører ruten Aulby-Røjle-Strib-Skrillinge-Nørre Aaby.

I forvejen har skolen en bus, som henter og bringer elever på strækningen Balslev - Hygind - Husby - Sdr. Aaby - Emtekær - Hjorte - Håre-Nørre Aaby.

- Det er et ønske fra forældrene i den del af den gamle Middelfart Kommune, der gør, at vi nu sætter endnu en bus ind, fortæller Carsten Krag.

Togvagt følger børnene

Ud af skolens 400 elever kommer cirka hver fjerde fra den gamle Middelfart Kommune. 30 børn skal efter planen fragtes med bussen, mens resten tager toget, hvor en voksen togvagt står klar i Nørre Aaby og følger børnene til skole.

- Det er mere fleksibelt med et togkort, men for nogengiver det en større tryghed, at børnene kan tage bussen til og fra skole, fortæller Carsten Krag.

Han er leder for en skole, hvor der meldes "alt optaget" i 0. og 1. klasse, mens der er knap så stort pres på årgangene op til 7. og 8., hvor der også er mange elever. Således har skolen tre 8. klasser med 22 elever i hver.

- Der er fyldt op i hele overbygningen, siger Carsten Krag.

Privatskole med ny skolebus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce