Politimesteren i det flinke hjørne


Politimesteren i det flinke hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: - Vi er så flinke, og vi vil gerne af med jer, så derfor kan I sætte jer ind i jeres egen bil, så skal vi sørge for at følge jer til Tyskland, sagde politimester Ebbe Steen Hansen, da tre unge polakker i går fik deres dom for at have stjålet fra adskillige af DSBs billetautomater.

Inden måtte han dog have bekræftet den ene polaks identitet, da han ikke eksisterer i det polske folkeregister.

Familie til den unge mand kunne dog bekræfte, at han eksisterer.

Politimesteren var i det muntre hjørne, og lod også polakkerne forstå, at det var af lutter venlighed, at de fik lov til at beholde de Euro, de havde på sig ved anholdelsen i Kauslunde den 27. juni.

Til gengæld blev 909 danske kroner i mønter og 248 styk nyslåede polske zloty konfiskeret.

De nyslåede zloty havde de tre mænd, der er sidst i 20'erne købt til overpris på en markedsplads. Her havde de fået at vide, at det var en rigtig god forretning at tage til Danmark og bruge dem i billetautomaterne.

På spørgsmålet om, hvorfor de havde givet overpris for mønterne svarede den ene af mændene prompte:

- Jamen vi kunne ikke købe dem billigere.

Polakkernes turné startede på Lunderskov Station, hvor det kontante udbytte blev 1163 kr. Det gav blod på tanden, så turen fortsatte til Fyn, hvor de besøgte de små stationer mellem Odense og Middelfart med start i Holmstrup og anholdelse i Kauslunde. Nogle af stationerne blev besøgt to gange.

Udbytterne på Fyn blev på mellem 231 kr. og 940 kr. de 11 gange, zloty'erne var i brug. De tre unge blev idømt 30 dages fængsel, hvoraf de har siddet de 17. Politiet valgte alligevel at følge dem ud af landet i går. Kommer de igen indenfor tre år forfalder de sidste 13 dage.

Politimesteren i det flinke hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce