Politikere vil give plads til flere butikker


Politikere vil give plads til flere butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Alt tyder på, at politikerne i Middelfart vil godkende en ny overordnet plan, der fastlægger, hvordan fremtidens butiksudvikling skal være i kommunen. Planen åbner for flere detailvareforretninger i et område ved motorvejen og i Strib

Teknisk Udvalg indstiller til byrådet, at tillægget til kommuneplanen godkendes. Med den ændrede kommuneplan bliver det lovligt at drive detailhandel i erhvervsområdet ved motorvejen. Dog vil der være visse begrænsninger for detailhandel. Forretningerne må maksimalt udgøre 10 procent af det bebyggede areal og højest være 600 kvadratmeter.

Med den ændrede plan vil byrådet bane vejen for T. Hansen Gruppens planlagte butik ved det nye domicil på Stensgårdvej.

Da kommunen solgte jorden, fik direktøren for T. Hansen Gruppen, Bent Jensen, lovning på, at det ville være muligt at åbne forretning på stedet. Men det har siden vist sig, at lokalplanen ikke gav mulighed for det.

- Vi troede på, at den gamle plan tillod detailhandel. Men nu, hvor vi har fundet ud af, at det ikke er tilfældet, må vi lave planen om, så den passer til intentionerne med området, siger formanden for Teknisk Udvalg, Flemming Worsøe (S).

For at imødekomme kritik fra virksomhedsejere, der allerede har slået sig ned på arealet ved motorvejen, indstiller Teknisk Udvalg, at særligt pladskrævende forretninger henvises til erhvervsområdet mellem Bogensevej og Hovedvejen. Tillægget til kommuneplanen udvider også området, hvor der kan etableres butikker i Strib.

Politikere vil give plads til flere butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce