Politiet: Drab var hævn for sexovergreb

Den 53-årige far føres ud af retten.

Politiet: Drab var hævn for sexovergreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LIKVIDERING: Sigtede nægter drab i Middelfart - offeret tidligere dømt for overgreb

Seksuelle tilnærmelser til en kun ni-årig pige på en fisketur førte til drabet på den 63-årige Villy Andersen lørdag formiddag i Middelfart.

Det er i hvert fald politiets teori, og i går faldt rettens ord for, at der er begrundet mistanke mod to mænd, henholdsvis pigens far og en ven af familien.

De to mænd blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Middelfart i går og blev varetægtsfængslet.

Begge nægter, at de overhovedet var i Middelfart lørdag formiddag, da Villy Andersen blev likvideret i sin bil med et enkelt skud i hovedet.

Men at de to mænds forhold til den dræbte mand var alt andet end godt, lagde de to sigtede ikke skjul på.

- Jeg er lykkelig for, at det svin er død. Jeg er bare ked af, at jeg ikke selv havde modet til at slå ham ihjel, erklærede den 53-årige far i retten.

Hans ni-årige datter fortalte ham for tre uger siden, at Villy Andersen havde forgrebet sig på hende under en fisketur.

Ifølge pigen havde Villy Andersen befamlet hende og spurgt hende, om hun ville tage alene på fisketur med ham, for så ville han lære hende at spille strippoker.

Tidligere sex-dømt

Villy Andersen var tidligere dømt for sexovergreb mod en mindreårig pige, og da den 53-årige fader hørte, hvad datteren var blevet udsat for, meldte han det til politiet.

- Men de gjorde ingenting, forklarede den 53-årige i går i retten.

For en uge siden opsøgte han derfor selv Villy Andersen på havnen i Kolding.

- Jeg ville høre, hvad han havde gang i med min datter. Men han lo bare og sagde, at han nok skulle få fat i hende, for jeg kunne ikke holde øje med hende hele tiden, forklarede den 53-årige.

Han forsøgte at slå Villy Andersen, men dennes kone nåede at ringe efter politiet, som greb ind og skilte de to mænd ad.

Trods sammenstødet med den nu døde mand afviste den 53-årige at kende noget til drabet.

Flere vidner har fortalt, at drabsmanden kørte i en hvid kassevogn, men den 53-årige mente, at det var en tilfældighed, at han netop samme dag havde lejet en hvid kassevogn.

Både den 53-årige og hans 10 år ældre ven havde svært ved at redegøre for, hvad de havde lavet lørdag, men fastholdt begge, at de havde fisket ved en put-and-take-sø i Egtved. Her har ingen vidner dog set dem før senere lørdag.

Politiet: Drab var hævn for sexovergreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce