Politi mangler spor


Politi mangler spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIDNER: Ingen har set overfaldsmand på gerningstidspunktet

HARNDRUP: Middelfart Politi har endnu ikke fået noget gennembrud i efterforskningen af sagen om den 16-årig pige, der søndag morgen blev overfaldet i Harndrup.

På trods af at manden efter pigens signalement bar en orange DSB-jakke og orange handsker har ingen henvendt sig til politiet og fortalt, at de har lagt mærke til ham i området ved Harndrup Frugtlager søndag morgen.

De mange opringninger går i stedet på mænd, som godt nok ikke er set omkring gerningstidspunktet, men som passer på signalementet.

- Alle henvendelser er interessante. Også selvom folk tror, at nogle andre måske har givet os oplysningerne, siger fungerende vicekriminalinspektør Kristian Ulrik.

Alt ledigt mandskab arbejder på sagen, men Middelfart Politi har endnu ikke overvejet, om det kan blive nødvendigt at bede om assistance.

Overfaldet blev meldt til politiet søndag klokken 08.57. Forinden havde den 16-årige pige set manden ved Frugtlageret. Han kontaktede pigen, og bad hende hjælpe med at finde hans hund. Pigen fulgte med ham fra Frugtlageret og et kort stykke ad Sandhøjsvej mod en granbevoksning. I begyndelsen gik pigen frivilligt med, men det sidste stykke truede gerningsmanden hende frem ved at holde en kniv mod hendes ryg. Få meter inde i granbevoksning slog han pigen i maven og mishandlede hende. Hun skreg op og til sidst flygtede han.

I de efterfølgende afhøringer har pigen beskrevet manden som 35-40 år, 190-200 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde store hænder, store kinder og en tynd stribe skæg fra underlæben og lodret ned over hagen. Han var iført orange handsker og en orange jakke fra DSB. Der er sandsynligvis ikke tale om en vest, som det ellers tidligere har været fremme.

Fungerende vicekriminalinspektør Kristian Ulrik appellerer kraftigt til, at folk henvender sig straks, hvis de ved noget.

- Det er klart, at jo længere tid der går, jo sværere har folk ved at huske, siger Kristian Ulrik. Middelfart Politi kan kontaktes på 64411448.

Politi mangler spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce