Podcast med Viktor og Victor: Ex on the beach med bedsteforældre i Nørre Aaby

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs vender ugen, der gik i Middelfart - og ser frem mod det, der kommer. Set gennem deres egen hverdag. Foto: Peter Leth-Larsen

Podcast med Viktor og Victor: Ex on the beach med bedsteforældre i Nørre Aaby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Nordvestfyn: Smager hvalbøffer godt? Og undgår Middelfart en international shitstorm, når et dødt marsvin i weekenden bliver skåret op i forbindelse med marsvinets dag?

Der er dilemmaer nok at tage fat på, når Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er klar med endnu en episode af podcasten Ugen med Viktor og Victor.

- Det er måske meget lærerigt. Jeg gad godt se et marsvin blive skåret i småstykker. Altså se, hvad der er indeni, understreger Viktor Lindegaard, hvorefter makkerparret kommer rundt om alt fra førstegangvalg til Folketinget og en kombineret Kandiskoncert, "Ex on the beach" med bedstemor og meget mere.

- Jeg tænker, at jeg kommer forbi og sætter krydset forkert, fordi jeg har drukket en øl, følger Viktor Lindegaard, der kalder kombinationen i Nørre Aaby med musikfest og folketingsvalg for genialt.

Værterne har også været på stadion i Nørre Aaby, hvor det lokale hold fik endnu en omgang stæv, og Ole-pølsemand gav en aktuel status og en mulig forklaring på stimen af nederlag, fodbolddrengene i øjeblikket oplever.

Også ugens problem bliver diskuteret - og ikke mindst rangeret.

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Podcast med Viktor og Victor: Ex on the beach med bedsteforældre i Nørre Aaby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce