Plads til alle i Sildemarken


Plads til alle i Sildemarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RESPONSUM: Alle parter skal med om bordet, når fremtiden fastlægges
MIDDELFART: - Sildemarken er en perle, og det skal den vedblive med at være. Det bliver vores opgave i udvalget at forlige de modsat rettede interesser, selv om det absolut bliver noget af en diplomatisk udfordring.

Sådan er holdningen hos formanden for Forsyningsudvalget i Middelfart Kommune, Morten Weiss-Pedersen (K) efter Stiftstidendes omtale forleden af, at en erhvervsfisker tilsyneladende er på spring for at opsætte en udrangeret jernbanevogn til sine redskaber ved siden af fiskernes sorte tjærehus.

Disse forlydender fik udvalgsmedlem Finn Ole Christiansen (S) til at reagere og kræve Sildemarken på dagsordenen, når udvalget næste gang træder sammen.

- Det kommer den også, og ville også være det alligevel, siger Morten Weiss-Pedersen.

Rettigheder

- Vi har nemlig fået udarbejdet et juridisk responsum over, hvilke hævdvundne rettigheder der er knyttet til området. Det responsum skal vi selvfølgelig have med i vurderingen, når vi udformer fremtidens Sildemarken, siger Morten Weiss-Pedersen.

Han understreger, at fiskerne, Marineforeningen for Middelfart og Omegn, sejlforeningen - og slet ikke at forglemme kommunens borgere - er den kreds, som har interesse i Sildemarken.

Attraktivt

- Der er derfor lagt op til, at vi i september sætter os sammen om bordet alle parter, hvor vi så kan gå det hele igennem, siger Morten Weiss-Pedersen.

Den fisker, der er tale om, har i øjeblikket sit grej opbevaret i container på Gl. Havn, men har allerede reserveret en udrangeret jernbanevogn til at overtage den funktion, når/hvis den kan opstilles i Sildemarken.

Men det vil Finn Ole Christiansen ikke være med til, for det harmonerer ikke med de planer og tilsagn, der allerede er givet for Sildemarkens område.

Med sin beliggenhed op til det gamle bådværft og de nye jollehuse er Sildemarken et attraktivt område for mange andre end netop brugerne.

- Og det skal det som sagt blive ved med at være, konstaterer Morten Weiss-Pedersen.

Plads til alle i Sildemarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce