Pengepræmie: Ansatte på friplejehjem hædret

Lone Kragh og Bodil Hansen strålede begge, da de fik overrakt pengepræmierne af GF Forsikrings partner- og markedschef Jørgen Bremholm. Blomsterbuketterne havde plejehjemmet dog selv forsynet de ansatte med. Privatfoto

Pengepræmie: Ansatte på friplejehjem hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomster og pengepræmier blev torsdag overrakt til et par glade ansatte på Friplejecenter Lillebælt.

Middelfart: Torsdag eftermiddag blev to ansatte på Friplejehjemmet Lillebælt hædret med en pengepræmie til plejehjemmet. Pengene blev overrakt til Bodil Hansen, der er mangeårig medarbejder på stedet, samt Lone Kragh, som er ansvarlig for aktiviteter og samtidig er frivilligkoordinator på plejehjemmet. Der blev også plads til en personlig pengegave til Lone Kragh. Plejehjemmet fik en pengepræmie på 10.000 kroner, mens Lone Kragh fik 2.000 kroner.

Den fine præmie er resultatet af længere tids arbejde, for selv om plejehjemmet selv bruger mange kræfter på at arrangere aktiviteter, kan det store puslespil ikke lade sig gøre uden de mange frivillige, som hjælper til. Den gruppe hører Hans Møller, næstformand for foreningen Fristøtterne på Friplejehjemmet Lillebælt til. Og ud over at skabe glæde for beboerne internt på plejehjemmet har foreningen også en målsætning om at åbne plejecentret for omverden.

- Beboere på et plejehjem er altså mennesker ligesom du og jeg. De bor og lever på plejehjemmet, og de har det rart og hyggeligt, men det er også vigtigt, at der kommer nyt liv til, forklarer Hans Møller.

Frisk luft

Foreningen har længe arrangeret sociale arrangementer for plejehjemmets beboere, men der er i stigende grad behov for at få omverden til at involvere sig i hjemmets aktiviteter.

- Det er vigtigt for beboerne, at de får frisk luft inden for dørene. Når der eksempelvis er fællessang, lyder det bare bedre, når flere end beboernes egne stemmer synger med. Det er også godt, at folk ude fra ser, at plejehjemmet også er anderledes og rummeligt, forklarer Hans Møller.

Målet med arrangementerne er at favne alle, men ifølge Hans Møller er der beboere, som er ramt af demens og andre sygdomme, som gør, at de ikke kan deltage, men foreningen forsøger at gøre arrangementerne så brede som muligt.

Pengepræmie: Ansatte på friplejehjem hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce