Pasnings-kaos fra på tirsdag


Pasnings-kaos fra på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småbørnsforældre har endnu intet overblik over, hvorvidt deres børn kan blive passet i kommunalt regi, når pædagogkonflikten bryder ud i lys lue på tirsdag. Kommunen arbejdet stadig på højtryk for at finde ud af, hvilke institutioner, der kan modtage børn - og i hvilket omfang.

Kommunen oplyser dog, at børnehaverne Kastanieborgen og Stribonitten, begge i Strib, kan modtage børn under konflikten.

Derimod ser det grelt ud flere andre steder.

I Nørre Aaby må både Mikkelsbro og Nørre Aaby Børnehave holde lukket i næsten hele juli måned - fra mandag den 30. juni til fredag den 25. juli. Og i Føns må Søstjernen lukke fra mandag den 7. juli til fredag den 1. august.

I Ejby holder både Myretuen og Ejby Børnehave lukket fra mandag den 7. juli til fredag den 25. juli.

Og i Middelfart ligger det fast, at Skovtrolden må lukke fra mandag den 30. juni til fredag den 1. august, mens Bakkehuset er lukket fra mandag den 14. juli til fredag den 1. august.

Hvor mange børn, der kan passe, er endnu ikke afklaret, men som vi tidligere har skrevet, må forældrene indstille sig på, at det vil ske efter en turnusordning.

Det er endnu ikke afklaret, om skolefritidsordningerne er åbne for børn under konflikten. det står dog klart, at de ikke kan tilbyde feriepasning i ugerne 28, 29 og 30, såfremt konflikten ikke er ophørt inden.

Alle fritidsklubber under den såkaldte sfo2-ordning vil være lukket fra på tirsdag. Fritidscentret Bjergbanken i Middelfart er lukket fra fredag i næste uge.

De forældre, hvis børn kommunen vil tilbyde at passe i næste uge, kan forvente at blive kontaktet i morgen, fredag.

Pasnings-kaos fra på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce