Trods flere anmeldelser er det endnu ikke lykkedes politiet at fange de falske indsamlere, der bevæger sig rundt i Middelfart bymidte.

Lokalpolitiet i Middelfart modtager stadig anmeldelser om to falske indsamlere, selvom det nu er mere end tre dage siden, at politiet først blev gjort opmærksom på det.

- Det kører stadig det her med, at der står en ung mand og kvinde af udenlandsk udseende i gågaden og ved nogle supermarkeder i Middelfart, hvor de udgiver sig for at være døvstumme, der samler penge ind til et projekt. De figurerer fortsat, siger politiassistent Jan Hovgaard Christensen.

Ifølge politiets oplysninger står de to falske indsamlere mere præcist enten i gågaden eller hos Kvickly og Fakta i Middelfart, og når politiet kommer frem, er de smuttet igen.

- Så vi holder fortsat øje, men vi kan ellers kun gøre folk opmærksomme på, at de skal holde sig fra dem, fordi det er snyd, det de har gang i. De har ikke tilladelse til at samle ind på den måde, så vi må formode, at pengene går direkte ned i egen lomme på dem, lyder det fra politiassistenten, der dog føler sig overbevist om, at middelfarterne som følge af omtalen af de to svindlere er begyndt at vige udenom dem.

Politiet modtog allerede i weekenden de første anmeldelser om to falske indsamlere, som blev anholdt. Men satte ikke en stopper for anmeldelserne, der blev ved med at komme ind.

Hvorvidt der er tale om de samme to personer fra weekenden, er uvist.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
1
Tyv foregav at samle ind til døvstumme børn

Tyv foregav at samle ind til døvstumme børn

3
Rumænske tricktyve anholdt i Langeskov Centret

Rumænske tricktyve anholdt i Langeskov Centret

Falske indsamlere tiggede penge til døvstumme