På søndag skal vi alle ud i naturen

På søndag er det Naturens Dag i hele landet, og i Middelfart lokker 40 foreninger med aktiviteter.
Foto: Robert Wengler

På søndag skal vi alle ud i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En femtedel af alle landets arrangementer på Naturens Dag finder sted i Middelfart Kommune

Når Naturens Dag skydes i gang på søndag kl. 10, står op mod 40 foreninger klar til at tage imod de besøgende i Middelfart Kommune. Det svarer til, at hvert femte arrangement på den landsdækkende naturdag foregår i Middelfart Kommune. Så der er lagt op til en begivenhedsrig dag under åben himmel.

Det kan være en god idé at kigge lidt på programmet og vælge dét ud, man ikke vil gå glip af. For at nå rundt til det hele er vist ikke muligt. Det fulde program kan ses på middelfart.dk/naturensdag.

Mange foreninger stiller trofast op hvert år med en aktivitet på Naturens Dag, for eksempel orienteringsløb og geocaching, kajak- og inriggerroning, spejderaktiviteter og Vesterdal Efterskoles "Naturens Legeland".

Men der er også nyheder på programmet i år. For eksempel står Frivillignet Middelfart og kommunens sundhedsafdeling bag "Walking Rally", som er en hyggelig gåtur, hvor man kan møde nogle af de flygtninge, som er kommet til kommunen. Strib Bådeklub og Middelfart Sejlklub byder begge på omfattende aktiviteter på vandet, og i Ejby er der tilbud på både den ene og anden side af byen - vildt i Ejby Mose og søndagshygge i Vestermose Skov.

I år skydes Naturens Dag i gang kl. 10 i Middelfart Marina, hvor Ole Kibsgaard og Kaya Brüel serverer underholdning for hele familien.

Mogens K. Hansen er medlem af styregruppen og deltager i planlægningen af aktiviteter på Naturens Dag for både Kajakklubben Strømmen, AOF og Røde Kors. Han understreger, at foreningerne også selv får udbytte af at stille op med aktiviteterne.

- Det er ikke så tosset at kunne give andre en god oplevelse, så det stiller vi gerne op til. Og det giver jo også os foreninger noget at være synlige på Naturens Dag. Det gør, at flere får kendskab til vores tilbud, og måske har nogen af dem lyst til at melde sig ind eller bidrage til foreningslivet, siger han.

På søndag skal vi alle ud i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce