På jagt efter ny børn og ungedirektør


På jagt efter ny børn og ungedirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansøgere, som vil overtage stillingen som Børn- og Ungedirektør efter Jan Præstholm, skal på banen nu

NORDVESTFYN: For anden gang i år har Middelfart Kommune opslået stillingen som børn og unge-direktør.

Der er ansøgningsfrist 15. august, og ifølge kommunaldirektør Søren Andersen er det planen, at ansættelsessamtaler og udvælgelse er gennemført, så den nye person på posten kan få besked sidst i august.

Den forrige børn og unge-direktør smuttede ganske uventet fra taburetten efter bare tre måneder, så derfor er kommunaldirektør Søren Andersen for anden gang i år konstitueret på posten.

Men han har positive forventninger til ansøgerfeltet. Sidst stillingen var slået op, kom der 40 ansøgere, hvoraf fire var med i slutspurten.

Byrådet skriver denne gang i opslaget: "Vores børn og unge-direktør er medlem af direktionen og skal stå i spidsen for Børn, Unge og Fritidsforvaltningen, som omfatter opgaveområderne: Skoler, dagtilbud, specialpædagogiske tilbud, familie, sundhed for børn og unge samt kultur og fritid. (...) Ledelsesstilen er dialogorienteret, åben og delegerende samtidig med, at direktøren kan skabe respekt om sin person og har modet og evnen til at prioritere, træffe beslutninger og skære igennem, når det er nødvendigt. Direktøren er en robust og udadvendt leder, der agerer med stor forståelse for politiske beslutningsprocesser samt bidrager med sikker og samordnet rådgivning af det politiske system. Der er tale om en person, der kommunikerer godt, og som kan formidle budskaber i en konkret og praktisk form."

Kommunen ønsker stillingen besat på kontraktvilkår, og den årlige løn er som udgangspunkt cirka 760.000 kroner inklusive tillæg - men eksklusive pension.

På jagt efter ny børn og ungedirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce