Overskud fra festival ryger i boldklub: - Det betyder alt for klubben

Claus Hansen har været formand for MG&BK i seks år. Han er også medarrangør af Rock Under Broen og fungerer i år som kontaktperson for festivalens standepladser. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Overskud fra festival ryger i boldklub: - Det betyder alt for klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ligesom tidligere år gik en stor del af dette års overskud fra Rock Under Broen til boldklubben MG&BK. Der var tale om en indsprøjtning på 1,2 millioner kroner, og det kan mærkes, siger formanden i klubben.

Middelfart: Hvert år går en større del af overskuddet fra Rock Under Broen til boldklubben MG&BK. Og det årlige tilskud er essentielt, fortæller formand for MG&BK Claus Hansen, som også er medarrangør af Rock Under Broen.

- Det betyder alt for klubben. Du kan bare se rundt i vores klubhus. De renoveringer og moderniseringer, vi har lavet, kunne vi ikke have gennemført uden midler fra Rock Under Broen.

Dette års festival gav et overskud på 1,7 millioner kroner og 1,2 af dem blev sendt MG&BK's vej.

For de penge har klubben blandt andet købt nye bolde, lavet lydisolering af klubhuset, skiftet klubhusets vandrør, lavet en terrasse og indkøbt en industriopvaskemaskine.

Holder kontingent nede

Selvom der ikke vides noget om, hvor stort overskuddet bliver næste år, er Claus Hansen allerede så småt begyndt at planlægge nye byggeprojekter for klubben, som skal blive til virkelighed blandt andet med Rock Under Broen-penge.

MG&BK får desuden penge fra medlemskontingenter fra de flere end 600 medlemmer, ligesom klubben får et fee på 300.000 kroner årligt fra dens overbygning, Middelfart Boldklub Aps.

Klubben ville dog skulle lave meget om, hvis ikke den fik tilskudet fra Rock Under Broen. Blandt andet har de ekstra penge betydet, at Mg&BK ifølge Claus Hansen ikke har behøvet at hæve sit medlemskontingent de sidste syv år.

- Så jeg håber selvfølgelig, at Bent (Bent Frandsen, talsmand for Rock Under Broen, red.) laver minimum en million til os igen, griner Claus Hansen.

Overskud fra festival ryger i boldklub: - Det betyder alt for klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce