Udvalget for Staurby Skov har modtaget over 100 ideer og ønsker.

Middelfart: Siden Middelfart Kommune erhvervede Staurby Skov, har et udvalg hele efteråret og vinteren arbejdet på at lægge flest mulig af de mange ønsker til fremtidens Staurby Skov ned i ét samlet forslag. Det er nu klar og lægges frem på et borgermøde på Kulturøen 5. april kl. 18.30. Alle er velkomne - men man skal huske tilmelding senest 4. april.

Interessen for Staurby Skovs fremtid har det seneste år været stor. Borgere, foreninger og skovbrugere har engageret sig i opgaven og er kommet med over 100 ønsker og idéer til, hvad de gerne vil have i fremtidens Staurby Skov.

Hele vinteren har Middelfart Kommune og Staurby Skov Udvalget arbejdet på at få så mange af ønskerne til at blive en del af et samlet forslag - med god hjælp fra konsulenter i Moos+Looft og Landforce.  

Forslaget er nu klar, og Staurby Skov udvalget er spændt på, hvordan der bliver taget imod det, fortæller udvalgets formand, byrådsmedlem Peter Storm (S) i en pressemeddelelse.

- Der har været rigtig mange forskellige interesser i skoven, og udvalget har arbejdet rigtig godt sammen for at give plads til alle. Og det synes vi er lykkes meget godt. Det er klart, at ikke alle ønsker har kunnet indfries, men på sigt kan der måske komme flere aktiviteter i skoven, end hvad der er foreslået nu, siger Peter Storm.

På borgermødet kan man komme med sine holdninger, herunder ændringsforslag. Staurby Skov Udvalget og kommunen er klar til at lytte, forsikrer borgmester Steen Dahlstrøm (S) i pressemeddelelsen. (pcb)

Mere om emnet

Se alle
Nyt vartegn? Opsigtsvækkende ide om kæmpe lysskov ved Ny Lillebæltsbro

Nyt vartegn? Opsigtsvækkende ide om kæmpe lysskov ved Ny Lillebæltsbro

Ide om lysskov lever endnu

Ide om lysskov lever endnu

Borgermøde: Flere år til Staurby Skov springer ud

Borgermøde: Flere år til Staurby Skov springer ud