Optimistisk mægler for tomme butikker: - Sådan var det også i Fredericia

Ejendomsmægler Niels Henrik Billund, der står for udlejningen af det gamle apotek i Middelfart, har lejet 20 butikker ud i Fredericia det seneste år. Arkivfoto.

Optimistisk mægler for tomme butikker: - Sådan var det også i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia-mægler Niels Billund har lejet 20 butikslokaler ud sidste år og er sikker på, at der også kommer liv i de tomme lokaler, der findes i Middelfarts handelsgader i dag.

Middelfart: Når Lisbeth Blomstrøm 1. marts lukker garnforretningen Garniture, vil syv butikslokaler i Middelfarts handelsgader - Østergade og Algade - stå tomme. Og med undtagelse af den tidligere optikerbutik i Algade 44, hvor Sol og Regn åbner 10. marts, er der ikke nye lejere på trapperne.

- Vi har hidtil kun haft nysgerrige forespørgsler, men er ikke i forhandlinger med nogen, siger Fredericia-mægler Niels Henrik Billund, der skal forsøge at få en ny lejer ind i det 330 kvadratmeter store og tomme butikslokale i det gamle apotek i Middelfarts gågade.

- Men bare rolig, det skal nok komme. Situationen minder meget om den, Fredericia stod i for et par år siden, hvor det nye Føtex-kompleks i centrum skabte tomme lokaler længere væk. I dag er de alle ved at være fyldte igen. Alene sidste år var jeg med til at leje 20 butikslokaler ud i Fredericia, og du vil opleve præcis det samme ske i Middelfart, vurderer Niels Henrik Billund.

Tager ikke fejl

Jan Højer Hinnerskov fra Nordisk Kapitalraad står for udlejningen af det tidligere Rie K.-butikslokale i den vestlige del af gågaden samt de sidste 100 butikskvadratmeter i Middelfart Bycenter.

Han er ligeså optimistisk som sin jyske kollega, selv om han heller ikke nogle lejere på trapperne. Han tror således heller ikke på de seneste analyser om dansk detailhandel, hvor Middelfart dømmes ude som handelsby inden for de nærmeste årtier.

- Der er rigeligt med købestærke kunder i området, og der bliver endnu flere de næste år med alt det byggeri, som er i gang. Udfordringen består i at få de rigtige butikker til byen, vurderer Jan Højer Hinnerskov, som mener, at det er tankevækkende, at landets største detailhandelskoncern, Bestseller, netop har placeret to af sine butikker, Normal og Only, i Middelfart.

- Bestseller undersøger tingene grundigt og har om nogen fingeren på pulsen. Normal og Onlys åbning i bycentret vidner om, at koncernen i den grad tror på Middelfart som handelsby nu og i fremtiden, siger Jan Højer Hinnerskov.

Optimistisk mægler for tomme butikker: - Sådan var det også i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce