OL-stjerner tog pengene

OL-roerne Søren Madsen (længst væk) og Eskild Ebbesen (i midten) kunne ikke nå det forspring på 20 sekunder, som 18 årige Dennis Bonnichsen fra Middelfart Roklub fik på distancen 2000 meter.
Foto: Peter Leth-Larsen

OL-stjerner tog pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: OL-roer Søren Madsen fra Middelfart Roklub fik assistance af sin makker Eskild Ebbesen fra Danske Studenters Roklub, da der i går var åbne fynske mesterskaber i indendørs roning.

De to OL-roere var så overlegne i forhold til de øvrige deltagere, at det var nødvendigt at lade dem starte op til 20 sekunder senere end deres modstandere på de distancen 2000 meter. Trods det tidsmæssige handicap lykkedes det OL-roerne at løbe med hovedattraktionen, en pengepræmie på 1000 kroner i disciplinen slide, hvor roerne deltager sammen to og to.

I den åbne konkurrence på 2000 meter fik de imidlertid mere modstand.

Det nye 18-årige håb fra Middelfart Roklub, Dennis Bonnichsen, fik et forspring på 20 sekunder, som det lykkedes ham godt og vel at holde til målstregen.

Dennis Bonnichsen, der kun har roet i et år, sluttede i tiden 6.33 - en tid som umiddelbart ser lovende ud for den unge smedelærling.

- Han ror utrolig hurtigt i forhold til, at han kun har roet i et år, sagde en forpustet Søren Madsen lige efter løbet.

Men én ting er indendørs roning. En anden ting er at kunne omsætte kræfterne til fremdriften i en robåd.

- Han mangler meget teknik for at kunne ro godt på vandet. Men nu er han kommet med på ro-træningscentret i Holstebro, og så skal han nok få det lært, sagde ro-træner Hardy Olesen.

Selv ligger Dennis Bonnichsen ikke skjul på, at han gerne vil frem i ro-verdenen.

- Lige nu er min drøm at komme med på en VM-båd. Men som sagt har jeg kun roet et år og har meget at lære endnu, sagde en Dennis Bonnichsen, som tidligere har været aktiv cykelrytter i cykelklubben Baghjulet.

OL-stjerner tog pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce