Orienteringsklubbens 12 ungdomsløbere hentede otte medaljer ved Fynbo-karussellen.

I den forløbne uge har det regnet med medaljer til OK Melfars talentfulde ungdomsløbere. Ikke blot ved de fynske kredsmesterskaber for ungdomsløbere - kaldet Fynbo-karussel, hvor fire løb fordelt over hele sæsonen tæller med - det blev også til sølv ved de danske mesterskaber i stafet.

Efter årets sidste etape i Ålykkeskoven i Odense kunne regnskabet gøres op. Her kunne OK Melfar rejse hjem med fem 1. pladser, fire 2. pladser og tre 3. pladser.

Første pladserne blev vundet af Mette Jensen, Magnus Lindahl, Line Skousen, Viktor Fejring og Jonas Gabs.

- Det er så dejligt at vores unge løbere er begyndt at komme ud og løbe i ukendte skove. Og at de sagtens kan begå sig blandt andre fynske ungdoms orienteringsløbere, er disse resultater jo et klart bevis for, siger ungdomstræner Thomas Gabs.

Sølv til DM i stafet

I weekenden blev de danske mesterskaber i stafetløb for tremandshold afholdt i skovene ved Vrads Sande mellem Horsens og Silkeborg. OK Melfar havde tre ungdomshold med. I klassen DH43, hvor løbernes maksimale alder ikke må overstige 43 år, lykkedes det meget overraskende for OK Melfars hold at løbe sig ind på 2. pladsen kun 27 sekunder efter det vindende hold fra Tisvilde Hegn.

Den flotte præstation sættes yderligere i relief af, at der var hele 27 hold til start i klassen. Holdet bestod af Hedvig Gydesen, Jonas Gabs og Morten Knudsen.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.