O-weekend på godt og ondt

Hedvig Valbjørn Gydesen på vej som vinder af første etape til Junior EM i mix-stafet. Pressebillede

O-weekend på godt og ondt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart: Det var både en god og en ond weekend for OK Melfars Hedvig Valbjørn Gydesen, da hun deltog i årets uofficielle europamesterskaber i orienteringsløb- Junior European Cup i de schweiziske alper - Villars Sur Ollons.

Hedvig Valbjørn Gydesen leverede en overbevisende indsats på første tur af fredagens mixstafet, der er sprintorientering og som består af fire løbere - to piger og to drenge.

Blandt 64 hold formåede Hedvig Valbjørn Gydesen at komme først over målstregen og dermed vinde etapen med fem sekunder ned til briten Fiona Bunn.

- Det var første gang, jeg løb mix-stafet. Førsteturen var virkelig stressende, og jeg var inden start nervøs som aldrig før, siger Hedvig.

Holdet kunne dog ikke holde Hedvig Valbjørn Gydesens niveau og sluttede på en samlet 17. plads. Men hun fik med sin præstation bevist, at hun kan være med blandt Europas bedste i sprintorientering.

Mellemdistancen blev løbet på en schweizisk bjergskråning, et stejlt og stenet terræn med klippeskrænter. Og ved en sådan kom Hedvig Valbjørn Gydesen på vej til post 3 til at miste fodfæste, så hun faldt omkring tre meter ned ad en skrænt.

Det kostede et tidstab på 3½ min. Hun endte på en samlet 12. plads hjem.

O-weekend på godt og ondt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce