Nytorv: Normal finpudser detaljerne før åbning

23-årige Line Møller er butikschef i den nye Normal-butik, som åbner lørdag 10. februar. Foto: Lisbeth Helbo Hansen

Nytorv: Normal finpudser detaljerne før åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shampoo, rengøringsmidler, slik og sodavand er ved at have fundet deres faste pladser i den nye Normal-butik på Nytorv.

Middelfart: Det kan godt være, at Normal-kædens butik nummer 84 først åbner lørdag 10. februar klokken 10, men det kan ikke ses på butikken mandag, for lokalerne i butikscentret i Middelfart er allerede bugnende fulde af varer, som pænt står på sirlige rækker - klar til det forestående kunderykind.

Faktisk har butikken allerede haft besøg af en del kunder, som har troet, at butikken var åbnet. Det er da også småting, der ifølge butikschef Line Møller mangler, men det hele skal nok være på plads til åbningen, for den 23-årige butikschef sætter en ære i at have en flot butik.

- Jeg er udstyret med en skyhøj detaljegrad, som helt sikkert kommer til at gå igen i butikkens udtryk. Der skal være styr på varerne. Det skal være pænt og præsentabelt, så kunderne har lyst til at komme her. Tomme hylder er heller ikke indbydende, så det er vigtigt med god lagerstyring, forklarer hun.

Lokalt særkende

Selv om den nye Normal-butik er en del af en stor kæde, er Line Møllers målsætning, at butikken bliver en del af Middelfart.

- Butikken skal være kendt for god service, og så skal den være en naturlig del af bybilledet. Kunderne skal føle sig velkomne og kunne genkende medarbejderne. De skal have lyst til at komme igen, fortæller hun.

For butikschef Line Møller ligger god service og kundekontakt på rygmarven. Hun har otte års erfaring fra Føtex og blev headhuntet til jobbet som butikschef for Normal. Det er dog første gang, at hun står som butikschef.

- Jeg er sindssyg spændt og glæder mig til åbningen på lørdag. Jeg er jo ny i Normal, men heldigvis kommer jeg fra byen, og alle kender alle her, så jeg er alligevel på hjemmebane, forklarer hun.

Når butikken åbner på lørdag, kan kunderne nyde godt af suppe og god stemning. Der er ingen særlige åbningstilbud, for den slags benytter Normal sig ikke af.

Nytorv: Normal finpudser detaljerne før åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce