Nytårskoncert sælger billetter

Der kommer også mange mennesker til den næste udgave af den traditionsrige Nytårskoncert i Lillebæltshallerne. Arkivfoto

Nytårskoncert sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

900 billetter er allerede solgt til Nytårskoncerten, 20 januar. Og det er gode takter mere end en måned før koncerten afvikles i Lillebæltshallen.

Middelfart: Odense Politiorkester julekoncert er på mange måder en forsmag på nytårskoncerten i Lillebæltshallen, som godt 900 allerede har sikret sig en billet til, lørdag 20. januar.

Tre timers underholdning venter med solister, kor og orkester. Irske Johnny Logan viser ifølge Preben Hejlesen, hvorfor han er en stor stjerne. Og når han synger "The Wild Rover" så er der både stemning fra de irske pubber og bare fest. 

Danske solister vil i høj grad sætte deres præg på koncerten. Christoffer Brodersen afslører hvilken udvikling han har gennemgået fra han første gang optrådte til Nytårskoncerten og til nu. Han brager blandt andet igennem med et af Freddie Mercurys helt store hits, "Somebody to love". 

Trine Gadeberg er både solist og konferencier. Ifølge Preben Hejlesen så skaber hun stemning og højt humør både som sanger og konferencier. Og arvefølgen er sikret, for Andrea Heick Gadeberg er godt i gang med at etablere sig som sanger. Og hun kan godt klare at stå på scenen sammen med mor Trine i "Does your Mother Know" af Benny Andersson og Björn Ulvaeus. Men hun klarer sig også på scenen uden mor. 

Nytårskoncerten bliver også en afskedskoncert, for det er sidste gang Søren Okholm er med som Odense Politiorkesters faste solist. Sandra Elsfort er den nye, faste kvindelige solist og hun synger duet med Søren Okholm i "Hey Paula."  

Nytårskoret er noget helt særligt ved koncerten, for det samles kun i den forbindelse. Der medvirker ikke mindre end 80 korsangere fra flere forskellige kor - og det ikke kun kor fra Middelfart Kommune.

Billetter kan fortsat købes hos Melfarposten eller på Nembillet./EXP

 

Nytårskoncert sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce