Middelfart: Når Peter Holling lørdag den 23. januar kl 15.00 slår takten an til nytårskoncerten i Lillebæltshallen, er det 20. gang, der er nytårskoncert i Middelfart, og her kommer blandt andre Thomas Eje og Marie Carmen Koppel forbi.

Ved nytårskoncerten bliver der også et genhør med Odense Politiorkesters faste solister Mette Uhrnfeldt og Søren Okholm, der er middelfarter.

For første gang er "Wine & Roses" med ved nytårskoncerten.

De optræder både sammen med Odense Politiorkester og i sædvanlige musikalske akkompagnement med klaver og bas.

Efter koncerten kl. 18.00 serveres en velsmagende nytårskoncertmenu til 195 kr.

Billetter til koncert og menu kan købes på nembillet.dk. 850 af 1070 koncertbilletter er solgt, mens der er 120 billetter til nytårsmenuen. (miam)

  • Madsen_Mia_Harm__(2015)_013

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Middelfart-redaktion. Her laver jeg primært historier til Melfar Posten men leverer også til Middelfartsiderne i vores dagblad en gang imellem. Jeg har været tilknyttet Fyens Stiftstidende, siden jeg i 2008 startede som praktikant. I 2010 blev jeg uddannet fra Syddansk Universitet, og før jeg kom tilbage til Fyn, har jeg haft job på en lokalavis i Københavnsområdet, har undervist i mediefag på HHX samt har haft freelanceopgaver af forskellig karakter. Jeg bor i Middelfart Kommune med min familie.