Nytårsbrag på Bubbas: 45 mand på arbejde, fyrværkeri og gratis champagne til alle i gaden

Bubbas må holde åbent i to timer ekstra på nytårsnat.

Nytårsbrag på Bubbas: 45 mand på arbejde, fyrværkeri og gratis champagne til alle i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den genopstandne Mike Juhl har tænkt sig at udnytte sin enlige 5-bevilling fuldt ud og lover gratis entré hele aftenen.

Middelfart: Det var med en midlertidig tilladelse til at holde åbent til klokken 3 og ikke lukke unge under 18 år ind, at Mike Juhls mor, Bente Juhl Jensen, først i december genåbnede sønnens konkursramte Bubbas Bar & Natklub i Østergade. Mike Juhl er nu ansat som en slags eventmager, eller networker, som han selv kalder det. Og han har tænkt sig at give den fuld gas i forbindelse med det forestående nytår, hvor Bubbas ligesom alle andre fynske gå-i-byen steder må holde åbent til klokken 5.

- Vi har 45 mand på arbejde og starter aftenen med et kæmpe festfyrværkeri i gaden uden for Bubbas, hvor alle, der kommer forbi, bliver budt på gratis champagne. Vi åbner dørene til begge etager klokken 23.59, og der vil være gratis adgang hele natten med to DJ's i sving hele tiden. Det bliver endnu bedre end sidste år, hvor vil fyldte gaderne med glade mennesker, siger Mike Juhl.

Han fortæller, at der ikke har været nogle problemer med at overholde de nye regler, selv om politiet efter hans opfattelse har været meget til stede. Og han er ikke bange for, at festen går over gevind nytårsaften.

- Vi må jo gerne fyre nogle batterier af i gaden, ligesom alle andre, og med de mange mand på arbejde, er der styr på tingene, lover Mike Juhl.

Lige behandling

Chefkonsulent ved Fyns Politi Janne Svärd, der har med bevillingssager på Fyn at gøre og også har beskæftiget sig med Bubbas, bekræfter, at politiet jævnligt har været forbi Bubbas i december. Men hun kan under henvisning til sin tavshedspligt ikke komme nærmere ind på resultatet af besøgene.

Men hvordan kan det være, at Bubbas efter få uger får lov til at holde åbent to timer længere?

- Baggrunden er, at det i mange år har været praksis i Fyns Politi, at alle restaurationer natten efter nytårsaften kan holde åbent i den almindelige lukketid, og det gælder selvfølgelig også Bubbas. Men samtidig understreges det, at de øvrige vilkår i lovgivningen og de pågældende bevillinghaveres bevillinger og nattilladelser stadig skal overholdes, siger Janne Svärd.

Nytårsbrag på Bubbas: 45 mand på arbejde, fyrværkeri og gratis champagne til alle i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce