Nyt rådhus udskydes måske


Nyt rådhus udskydes måske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V og S i tvivl, om der bliver råd i denne omgang

Selv om både S, V og K bakker op om forslaget fra Living Development, så kan hele byfornyelsen risikere at blive udskudt. Den seneste tids forværring af den kommunale økonomi og de nye aftaler med KL får nemlig flere politikere til at tvivle på, om der overhovedet er penge til at bygge et nyt rådhus i øjeblikket.

- Vi står over for meget svære budgetforhandlinger. Og det bliver vanskeligt at få enderne til at hænge sammen. Et nyt rådhus vil koste 140 millioner kroner, så selvom vi kan få 60 millioner for rådhusgrunden, skal vi hen og forrente 80 millioner. Og det er umuligt at sige nu, om vi får plads til så stor en udgift i de kommende forhandlinger om budget 2009, siger borgmester Steen Dahlstrøm (S).

Den konservative Morten Weiss-Pedersen er endnu mere klar i mælet:

- Middelfart er ikke længere den positive undtagelse, hvor alting bare går, som det skal, og der er råd til det hele. Med de voldsomme budgetoverskridelser, vi oplever, så tror jeg ikke på, at vi får en ekstraudgift til et nyt rådhus passet ind ved de kommende budgetforhandlinger, siger Morten Weiss-Pedersen.

Han mener fortsat, der er megen fornuft i at samle den kommunale administration for at opnå nogle stordriftsfordele ved kommunesammenlægningen.

- Men det vil være en provokation over for borgerne at bygge et stort palads og samtidig skære i servicen over for børn, unge og ældre. Så er det bedre at vente et år eller to, til vi har råd, siger Morten Weiss-Pedersen.

Nyt rådhus udskydes måske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce