Nyskabende: Lej en bolig i Skrillinge og gør den større med tiden

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) (th) holdt tale i forbindelse med, at der blev taget første spadestik til de 48 almene boliger i Skrillinge. I midten Alex Gren, formand for Boligforeningen Lillebælt. Privatfoto

Nyskabende: Lej en bolig i Skrillinge og gør den større med tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Startskuddet har lydt til opførelsen af 48 boliger i Skrillinge. 20 af dem er såkaldte flexboliger, der kan lægges sammen til større boliger, hvis lejerne på et tidspunkt måtte ønske det.

Middelfart: Mandag var der rejsegilde på de 48 almene lejeboliger, som Boligforeningen Lillebælt står bag i Skrillinge.

De nye boliger opføres i to etager som 1-, 2-, 3- og 4-værelsesboliger på 40 kvadratmeter til 111 kvadratmeter til en husleje på mellem cirka 3.100 kroner til 7.800 kroner om måneden eksklusiv forbrug. Med så bredt et udbud lægges der op til en varieret beboersammensætning, hvor både unge og gamle, familier, par og enlige kommer til at bo side om side og kan nyde godt af fællesskaber og de støre grønne fællesarealer.

De 20 mindste af boligerne bygges som såkaldte flexboliger - en boligtype, der består af små boliger, som med tiden kan lægges sammen til større boliger, hvis de nuværende boligbehov skulle ændre sig. På den måde har byggeriet et langsigtet perspektiv, der også kan sikre den fremtidige udlejning af boligerne.

- Vi er glade for at kunne få lov at bygge de 48 nye lejeboliger i et udviklende område af Middelfart, hvor vi i forvejen har boliger, siger formand for boligforeningen Alex Gren.

Stor interesse

Projektet er blevet til i samarbejde med Middelfart Kommune, og der er allerede stor interesse i de kommende boliger.

- Vi ser et stort potentiale i Skrillinge med de naturskønne omgivelser, skole og børnehave lige i nærheden og en kort cykeltur til Middelfart centrum. For os er det vigtigt, at også almene boliger spiller i rolle i udviklingen af Skrillinge. Vi har flere tusinde folk på venteliste, som vi har en forpligtigelse over for. Og vi har da også allerede set en stor interesse i de kommende boliger, fortæller Alex Gren.

Nyskabende: Lej en bolig i Skrillinge og gør den større med tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce