Tartelet-festivalen på Middelfart Jazzfestival trak mange folk til - også dem, der ikke i forvejen havde købt billetter til det udsolgte arrangement.

Middelfart: At dømme efter antallet af personer, der gerne ville ind i teltet, kunne Middelfart Jazzfestival sikkert have solgt mange flere end de 200 billetter, der var til en af nyhederne i år, nemlig Kolster A/S Tartelet-festival.

Den forreste del af teltet på Gl. Havn var reserveret til dem, der havde købt billet til det udsolgte arrangement, mens resten må sidde nede bagved, hvor de kunne se de heldige spise alle de tarteletter, de havde lyst til i løbet af tre timer lørdag middag.

Ud over klassikerne høns i asparges samt skinke med ærter og gulerødder kunne gæsterne smovse i tarteletter med mørbrad og skovsvampe i flødesauce, mens de hørte jazz med JR's Big Band.

 

God kombination

Blandt gæsterne var Peder Højmark og Martin Larsen, begge fra Middelfart.

- Vi kan godt lide jazz, og vi kan godt lide tarteletter, så vi synes, det er en god idé at slå de to ting sammen, fortalte Peder Højmark.

De plejer at være til jazzfestival, så de er glade for, at festivalen er kommet tilbage efter en pause i 2016.

- Det er kun godt, at sådan noget kan lade sig gøre i en lille by som Middelfart, sagde Peder Højmark, der satte pris på, at der var nye arrangementer på programmet som tarteletfestivalen lørdag og vinsmagningen torsdag.

- Men de er også gode til at bevare nogle af de traditionelle ting, supplerede Martin Larsen, inden de gik op for at hente en ny portion tarteletter.

Lørdag formiddag var der ikke kun masser af folk i teltet på havnen. Der var også stuvende fuldt på Torvet, hvor de fremmødte kunne nyde, at solen skinnede for en gangs skyld.

  • Skovrider_Henrik_(2015)_016

    Af:

    Jeg er journalist og jourhavende på Fyens.dk.