Nye tilbud til læseheste


Nye tilbud til læseheste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART/EJBY: Selv i en moderne tid med et hastigt voksende udbud af elektroniske medier er der stadig mange tilhængere af noget så gammeldags som en god bog.

Det kan Middelfart Bibliotek tale med om. Interessen for at være med i bibliotekets læsekredse har været så stor, at tilbuddet nu udvides til også at omfatte biblioteket i Ejby.

I alt tilbyder biblioteket tre læsekredse med mødested på Kulturøen og en fjerde, der mødes på Ejby Bibliotek.

Idéen med læsekredse er, at man ikke blot læser bøger - man taler også om dem, og for bordenden sidder en bibliotekar, der kan fungere som ordstyrer.

Læsekredsene læser i alt seks bøger i løbet af efteråret i år og foråret næste år. Biblioteket udvælger romanerne, og blandt dem vil være romaner af forfattere, som deltager i Trekantområdets Litteraturfestival i begyndelsen af oktober måned. Det bliver blandt andet "Sne på hendes ansigt" af Thorstein Thomsen og "Københavns mysterier" af Benn Q. Holm.

Tilmeldingen til læsekredsene kan ske fra 1. juni og frem til den 1. august. Modsat i fjor gælder det ikke om at komme først. I år trækkes der lod om pladserne blandt alle de tilmeldte. Tilmelding kan ske på bibliotekets hjemmeside www.middelfartbibliotek.dk eller på biblioteksfilialerne.

Alle tilmeldte får besked per brev den 11. august om, hvorvidt de har fået plads.

Nye tilbud til læseheste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce