Nye hos ITW: Aldrig for sent at begynde på en frisk

Peter Sand og Gitte Eriksen er begge nyansatte på ITW i Middelfart. Foto: Peter Leth-Larsen

Nye hos ITW: Aldrig for sent at begynde på en frisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte Eriksen og Peter Sand er nyansatte hos ITW. De føler sig velkomne og har erfaret, at det aldrig er for sent at slå et stort sving i ens arbejdsliv.

Middelfart: Hver dag kører 56-årige Peter Sand frem og tilbage mellem hjemmet i Bogense og ITW i Middelfart, hvor han i denne omgang har arbejdet to måneder.

- Jeg elsker det.

Og samme positive tilkendegivelser kommer fra Gitte Eriksen fra Fredericia. Gennem 13 år arbejdede hun hos Rahbekfisk i Fredericia, inden hun for to uger siden begyndte hos ITW. Et stort skridt efter så mange år det samme sted, men da Rahbekfisk flyttede produktionen til Polen, måtte hun søge nyt arbejde.

Hverken hun eller Peter Sand havde på forhånd kendskab til ITW. I dag er oplevelsen, at de er kommet til sted, hvor de har lyst at blive.

- Man føler sig ikke som ny. Folk er flinke og hjælpsomme, og alle behandles lige godt, uanset hvor lang tid man har været her, er de to enige om.

30 år samme sted

Tidligere arbejdede Peter Sand 30 år som produktionsmedarbejder hos Daloon.

- Det var lidt et karriereskifte at gå fra forårsruller til skudsøm, men jeg har bestemt ikke fortrudt det. Du bliver behandlet godt og får masser af gode kolleger.

Inden han trådte ind ad døren hos ITW, var han arbejdsløs et halvt års tid, og i en alder af 56 år kunne det ikke undgås, at tankerne begyndte at rumstere om, hvorvidt det var slut med at være på arbejdsmarkedet.

Med jobbet hos ITW har han genfundet troen. På en højteknologisk arbejdsplads med robotter og avancerede maskiner er han og Gitte Eriksen på det rene med, at det tager tid at blive fortrolig med alt. Men de føler sig velkomne og har erfaret, at det aldrig er for sent at slå et stort sving i ens arbejdsliv.

Nye hos ITW: Aldrig for sent at begynde på en frisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce