Nybyggeri giver unge et job

Fra højre borgmester Steen Dahlstrøm, Morten Weiss-Pedersen (K), kommunaldirektør Steen Vinderslev, afdelingschef 5E Byg Allan Østergaard, formand for Byg til Vækst Søren Folkersen og Peter Rahbek Juul, sekretariatschef for Byg til Vækst. Privatfoto

Nybyggeri giver unge et job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygningen af bycenter og rådhus i Middelfart skaber flere praktikpladser.

Aftalen blev underskrevet mandag, hvorefter facit er, at opførelsen af rådhus og bycenter i Middelfart kommer en række, primært unge, mennesker til gode.

Konkret kommer den indgåede aftale til at betyde flere praktikpladser på Fyn og i trekantområdet. Aftalen er indgået mellem Middelfart Kommune og entreprenøren på "Nytorv - nyt bycenter og rådhus i Middelfart" 5E Byg A/S og Byg til Vækst.

I praksis er det totalentreprenøren 5E Byg A/S, som skal varetage opgaven med uddannelsesforløb og aktiviteter. Det har de god erfaring med, fortæller afdelingschef Allan Østergaard, som har ansvaret for byggeriet af Nytorv:

- Vi er interesseret i at få uddannet kvalificeret arbejdskraft og det kan vi bidrage til gennem aftalen med Byg til Vækst. 5E Byg A/S har allerede gode erfaringer med en lignende aftale i Odense, hvor samarbejdet mellem kommune og uddannelsesinstitutioner har haft en positiv effekt.

DU KAN LÆSE hele aftalen her.

Nybyggeri giver unge et job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce