Ny restaurant åbner på Kulturøen

Filippo og Tina Anzalone har overtaget forpagtningen af de tomme restaurationslokaler på Kulturøen i Middelfart.
Foto: Peter Leth-Larsen

Ny restaurant åbner på Kulturøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven, siger Filippo Anzalone, der netop har overtaget forpagtningen af den tomme restaurant på Kulturøen sammen med sin hustru, Tina Anzalone, og dermed bliver den tredje restauratør på stedet efter, at de to første gik konkurs.

Middelfarterne kender Filippo Anzalone fra hans 25 år i køkkenet og blandt gæsterne på Papa’s Restaurant og Pizzeria i gågaden. Efter nogle år som restaurantchef overtog han stedet i 1995 og er dermed byens ældste restauratør.

- Jeg ved, hvad middelfarterne godt kan lide, så jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få skabt liv i Kulturøens restaurant, siger Filippo Anzalone.

Helt præcis, hvad parret vil servere, ligger ikke fast, men alle retter tilberedes med udgangspunkt i det italienske køkken.

- Folk kan glæde sig til innovative italienske retter, som Kulturøens nye restauratør udtrykker det.

Parret lover et familievenligt sted med et prisniveau i den overkommelige ende.

- Men også erhvervslivet vil være velkomment, siger Filippo Anzalone.

Parret vil bruge de næste måneder på at indrette stedet og regner med at slå dørene op midt i maj, hvor byen fejrer Lillebæltsbroens 75-års jubilæum.

Navnet på det nye spisested forbliver en hemmelighed lidt endnu.

- Nu tager vi lige en ting ad gangen, men ordlyden er italiensk inspireret og vil handle om det søde liv, afslører Filippo Anzalone, der ikke har planer om at afhænde Papa’s.

Tina og Filippo Anzalone har samtidig Sparekassesalen og Middelfartsalen til rådighed til bl. a. selskaber.

- Man skal tænke sig rigtig godt om for at få det her til at fungere, for det er tydeligt, at der har manglet en kok under indretningen af restaurant og selskabslokaler på Kulturøen, siger Filippo Anzalone.

Jan Hansen, der før jul gik konkurs med Restaurant Hr. Hansen, har tidligere oplyst, at han gav 58.000 kr. i månedlig husleje plus 10.000 kr. til fælles udgifter.

- Jeg er godt tilfreds med den aftale, jeg har lavet, er alt, hvad den Filippo Anzalone har at sige til de tal.

Ejendomsadministrator i Middelfart Sparekasse, Erik Nissen, oplyser, at der også var en jysk restauratør fra Trekantområdet med i opløbet om lejemålet.

Ingen fiskerestaurant

- Vedkommende ville lave en finere fiskerestaurant. Men vi er meget begejstrede for Anzalones tanker, som tilgodeser vores ønske om, at stedet skal være åbent fra middag af. Vi er også godt tilfredse med hans planer om at lave et folkeligt sted, som tilgodeser familier med børn, fortæller Erik Nissen.

Til spørgsmålet om, hvorfor det nye forpagterpar kan skabe en god forretning, når hverken Frk. Jensen eller Hr. Hansen kunne, svarer Erik Nissen.

- Hans oplæg er gennemarbejdet. Han tænker på familierne, og han vil samtidig udnytte den centrale beliggenhed og gøre stedet til et kendt mødested for erhvervslivet. Og han er indstillet på at markedsføre stedet og skabe liv på Kulturøen sammen med bibliotek og biograf, siger Erik Nissen.

Ny restaurant åbner på Kulturøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce