Ny podcastserie med Viktor og Victor: - Jeg er saftsuseme træt af, at BR er lukket


Ny podcastserie med Viktor og Victor: - Jeg er saftsuseme træt af, at BR er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Nordvestfyn: De fortæller åbenhjertigt om alt fra deres indkøb til byture og anekdoter fra barndommen.

Og så giver de dig et overblik over ugen, der gik i Middelfart. Samt ugen, der kommer.

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

Navnebrødrene går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om:
Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen

- Hold nu op, hvor har jeg plaget...

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er ikke blege for at udlevere lidt af dem selv, venner og ikke mindst familie.

Også byens butiksliv bliver kommenteret. I denne uge er det blandt andet den lukkede BR-butik, der bliver udgangspunkt for en snak eller to.

- Det er godt nok ærgerligt. Jeg er saftsuseme træt af, at BR er lukket. Men jeg har godt nok heller ikke brugt penge der i mange år. Hold nu op, hvor har jeg godt nok plaget om mange ting derinde, lyder det ærligt fra Viktor Lindegaard.

- Jeg havde lidt mere gevinst med at få min far derind i og med, at jeg var den førstefødte, og han (min far, red.) skulle lære at sige nej, supplerer Victor Kronborg Tørnæs.

Hvorefter makkerparret forsøger at hjælpe en lokal, 80-årig violinspiller med at finde ligesindede, anmelder årets ungdomsmusical med en blindtarm i hovedrollen og meget mere.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten/526/.

Ny podcastserie med Viktor og Victor: - Jeg er saftsuseme træt af, at BR er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce