24-årige Signe Stæhr kaster sig ud i tilværelsen som selvstændig med egen mobil-salon.

Strib: Hverken sne, regn eller blæst kan stoppe 24-årige Signe Stæhr, når hun mandag den 29 januar starter i sin lille, hvide Skoda Citigo som lokalområdets nye mobilfrisør. Trods den unge alder har Signe Stæhr allerede seks års erfaring som frisør. Hun har gennemgået den fireårige frisøruddannelse med læreplads i Fredericia og har efterfølgende blandt andet arbejdet hos Hair by Me i Middelfart.

- Der er mange ældre og gangbesværede som af praktiske årsager har glæde af at få håret ordnet i deres eget hjem. Men jeg tror også, at mange yngre familier godt vil klippes i deres eget hjem og måske få alle familiemedlemmer klaret på én gang og på et tidspunkt, der passer dem alle, siger Signe Stæhr, der også kører ud med sin mobilsalon om aftenen.

Hun forsikrer, at det ikke er dyrere at blive klippet hjemme end i en almindelig salon.

- Tværtimod, for jeg sparer jo udgifterne til husleje, forklarer Signe Stæhr, der både har sin egen hjemmeside og Facebook-side.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.