Opdateret mandag klokken 9.30: I en tidligere version af artiklen fremgik det, at der var genvalg til nogle personer i bestyrelsen, der ikke var på valg. Det er rettet nu.

Steen Fabian Jensen afløser Thomas Jepsen i bestyrelsen for Middelfart Jazzfestival og skal nu jagte sponsorater til næste års musikdage.

Første skridt mod næste års jazzfestival blev taget onsdag aften, da foreningen bag festivalen holdt generalforsamling på restaurant Holm's i Middelfart.

På langt de fleste poster sker der ingen ændringer i forhold til den bestyrelse, der førte årets festival sikkert i land, men på en enkelt post kommer der et nyt ansigt.

Det drejer sig om den vigtige post som sponsoransvarlig, hvor Steen Fabian Jensen fra Middelfart afløste Thomas Jepsen.

Jazzfestivalen måtte i 2016 netop aflyses kort før tid på grund af en mangel på sponsorer. Det udløste en kraftig udskiftning i bestyrelsen ved sidste års generalforsamling.

Denne gang var det dog kun Peter Agger, der var på valg - og blev genvalgt. Formand og musikansvarlig hedder fortsat Flemming Hansen, mens resten af bestyrelsen består af Pernille Møller Rasmussen, Henning Søgaard Nielsen, Peter Agger og føromtalte Steen Fabian Jensen. Jette Vrængmose og Brian Ølund blev valgt som suppleanter.

Jazzfestivalen finder sted i den første weekend i august eller mere præcist fra den 2. til den 4. august 2018.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.