Ny mand i bestyrelsen for Middelfart Sparekasse

Bestyrelsesformand Allan Buch (tv) og ny i bestyrelsen, Flemming B. Nielsen. PR foto

Ny mand i bestyrelsen for Middelfart Sparekasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Sparekasse vokser og skal derfor have en person med ledelseserfaring fra finanssektoren i bestyrelsen. Valget til den plads er faldet på Flemming B. Nielsen.

Middelfart: Efter flere års vækst har Middelfart Sparekasse nu nået en størrelse, der placerer sparekassen i gruppen af landets næststørste pengeinstitutter. Med "oprykningen" til gruppe 2 følger nye krav, herunder at bestyrelsen skal have en repræsentant med ledelseserfaring fra finanssektoren. For at leve op til det krav, valgte Middelfart Sparekasses repræsentantskab forleden 59-årige Flemming B. Nielsen til bestyrelsen.

Han har en fortid som blandt andet direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn. Han arbejder i dag som forretningschef i datacentralen BEC, ligesom han er formand for bestyrelsen i færøske Betri Bank.

- Jeg er både stolt over og glad for at få mulighed for at give mit bidrag til sparekassens fortsatte udvikling, siger Flemming B. Nielsen i en pressemeddelelse.

Arbejdsmæssigt har han siden 1990 fulgt udviklingen i de mindre pengeinstitutter fra nærmeste hold. Han ser også en god fremtid for dem.

Nærhed

- Der er en nærhed til både medarbejdere og kunder. Og så er organisationen ikke større, end at alle brikker er vigtige. Man er nødt til at sikre, at kæden er stærk, siger Flemming B. Nielsen, som mener, at Middelfart Sparekasse netop her har et forspring.

Middelfart Sparekasses bestyrelsesformand, Allan Buch, ser frem til at have Flemming B. Nielsen med omkring bordet i bestyrelseslokalet.

- Han har en meget stor faglig viden, og den indsigt vil komme sparekassen til gode. Samtidig køber Flemming ind på de værdier, vi driver sparekassen efter, og det er mindst lige så vigtigt, siger Allan Buch.

Ny mand i bestyrelsen for Middelfart Sparekasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce