Ny kok på marina-restaurant

Jacob Elkjær (t.v.) har ansat Peter Jørgensen som daglig leder af sin nye restaurant på Middelfart Marina. Peter Jørgensen kommer fra en stilling som kok på Sixtus.
Foto: Jørgen Hansen

Ny kok på marina-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Elkjær overtager Bryggen på Middelfart Marina

Middelfarteren Jacob Elkjær, der både som tv-kok og indehaver af Restaurant Fænøsund har skabt sig et godt navn inden for gourmetverdenen, udvider nu aktiviteterne og overtager Restaurant Bryggen på Middelfart Marina.

Jacob Elkjær rykker ind 1. juli og omdanner Bryggen til familierestaurant med det nye navn På den anden side. Stedet skal desuden danne ramme om selskaber med plads til op til 120 gæster.

Nemmere og billigere

- Vi holder fast i vores eksklusive stil på Fænøsund inspireret af det italienske og franske køkken. Det ligger allerede lidt i navnet, at På den anden side i sommerhalvåret vil tilbyde et alternativ i form nemmere menuer til overkommelige priser, fortæller Jacob Elkjær.

Han har ansat Peter Jørgensen til at stå for den daglige drift, mens Elkjær fortsætter på Fænøsund.

Peter Jørgensen kommer fra en stilling som kok på Hotel Sixtus ikke mange meter fra Restaurant Fænøsund.

Bryggen er de seneste år blevet drevet af brødreparret Martin og Nicolaj Andersen. De stopper af private årsager, da begge har små børn, og derfor ikke kan honorere kravet om mange arbejdstimer både aften, weekend og sommerferie.

Ny kok på marina-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce