Ny køreplan tilgodeser elever


Ny køreplan tilgodeser elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebørn fra landområderne kan nu komme i skole til tiden

Når skolen igen ringer ind på mandag kan flere elever se frem til at møde til tiden. Det kan de, fordi den nye køreplan for Middelfart Bybusser tilgodser flere landområder.

Elever fra Kustrup kan nu tage bussen til Strib Skole, som fra og med det nye skoleår også er skole for 7. klasseselever fra Aulby Skoles distrikt. Godt nok er bussen fremme ved Strib Skole klokken 7.30 - en halv time før klokken ringer ind.

- Før var det 7.32, så det har ikke nogen betydning. Til gengæld laver bussen en sløjfe, så elever fra Kustrup nu kan komme med bussen. Det har været et ønske fra forældrene, fortæller Erik Busk, skoleleder på Strib Skole.

Det er rute 405, som fragter elever til Strib Skole og Aulby Skole. Flere andre ruter er også udsat for mindre ændringer.

Således kører rute 404 fem minutter tidligere end hidtil fra Gamborg. Det giver børnene mulighed for at komme til Hyllehøjskolen til tiden, og ændringen hjælper også pendlerne, som skal med toget mod Sjælland.

Rute 402 Røjle kører de første afgange også tidligere end hidtil. Det hjælper pendlerne mod Jylland og elever, som skal til Østre Skole. De kan nu møde til tiden, hvilket har været et problem hidtil.

Færre busser på 401

Det er dog ikke forbedringer det hele. Rute 401 mellem Strib og Middelfart kører fremover kun tre ture om morgenen, men til gengæld er muligheden for at komme videre med toget blevet forbedret, påpeger FynBus i en pressemeddelelse. Det er FynBus og Middelfart Kommune, som i fællesskab sender den nye køreplan på gaden. Den træder i kraft mandag 11. august og kan ses på www.fynbus.dk og snart også i busserne.

Køreplanerne for lørdag og søndag fortsætter uden ændringer, og det samme gør sig gældende for de ruter, der betjenes med teletaxi.

Ny køreplan tilgodeser elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce