Ny hundeuddannelse på vej til Fyn

Camilla Fjeldsø har selv haft hund hele sit liv. For tiden har hun hanhunden Bailey, som er en toårig Australian Shepherd. (
Foto: Hans Østergaard)

Ny hundeuddannelse på vej til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla Fjeldsø fra Ejby starter en ny hundeuddannelse til august. Den henvender sig både til hundeejere og de, der gerne vil leve af at være hundetrænere.

Du betaler kun for det, du skal bruge.

Det er filosofien bag en ny hundetræner-uddannelse, der skal ruste både hundeejere og kommende professionele hundeadfærdsspecialister.

Bag uddannelsen står blandt andre Camilla Fjeldsø, der har udviklet konceptet sammen med en kollega fra Nordsjælland.
Uddannelsen er delt i to dele: En hundeejer-uddannelse, der varer i 11 måneder, og som giver viden om adfærd til brug i hverdagen med kursistens egen hund.

Anden del er en 11 måneder lang hundeadfærds- og instruktøruddannelse, for de der ønsker at leve af hundetræning.

Gode jobmuligheder

- Man kan altså vælge, om man kun vil uddannes som hundeejer, eller man også vil gå videre som professionel. Så spilder man ikke penge på den sidste del, hvis man kun vil bruge den i sin egen hverdag, fortæller Camilla Fjeldsø og tilføjer, at det formentlig er den eneste uddannelse af sin slags i Danmark.

- Jeg har ikke hørt om andre steder i landet, hvor man kan dele uddannelsen op på den måde.

Vælger man at gå hele vejen, er der gode muligheder for job bagefter, lover Camilla Fjeldsø.

- Hvis man er dygtig nok, kan man leve af det, ligesom jeg gør. Mange vil gerne starte op som selvstændig med egen træningsbane, hvor man hjælper folk med de basale adfærdsrelaterede problemer. Det kan også være, man kan få et job hos mig, fortæller hun.

Dyremishandling

Camilla Fjeldsø ønsker med uddannelsen at højne livskvaliteten hos de danske hunde.

- Der er rigtig mange, der ikke ved, hvad de skal gøre. Resultatet er, at de får en forvirret og ulykkelig hund, fortæller hun.

Samtidig er dyremishandling i Danmark et stigende problem, mener Camilla Fjeldsø.

- Selvfølgelig når jeg ikke ud til dyremishandlerne, men jeg når måske ud til deres naboer. Og jo mere de ved om, hvad der er ulovligt, og hvordan man griber ind, jo mere kan vi gøre for hundene, fortæller hun.

Hundeejer-uddannelsen koster 12.000 kroner, imens hundeadfærds- og instruktøruddannelsen koster 18.000 kroner. Det meste af uddannelsen foregår online på første del, imens der er en del praktiske timer under anden del.

To elever har allerede meldt sig til uddannelsen. Læs mere her.

Ny hundeuddannelse på vej til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce