Ny formand - nye tider


Ny formand - nye tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I skrivende stund er regnskabet for årets Rock Under Broen og 20 års-fødselsdags-koncerten med Rod Stewart endnu ikke opgjort.

Men det bliver næppe det sædvanlige million-overskud.

Det blev ædt af Rod Stewart-satsningen torsdag aften.

Er det så en fiasko?

På ingen måde. Man kan altid diskutere valget af solist, og i en tid, hvor det nærmest vælter med store musiknavne i Danmark, var Stewart blot et af mange internationale tilbud til publikum i 2008. Det kunne sagtens have været gået godt - også økonomisk.

Men initiativet - og oplevelsen - var i orden.

Årets rock-fest blev den foreløbig sidste med Claus Hansen som formand. Efter to år siger han fra med en begrundelse om, at tjansen stjæler for meget tid. Og lige som da Bent Frandsen stoppede før ham, sker det med opfordringen til, at der bliver ansat en forretningsfører på fuld tid til at tage sig af arrangementet i årets løb.

Det lyder som et glimrende forslag.

For selv om vedkommende næppe kan finansiere sin egen løn helt, så må der ligge en stor værdi i hele tiden at have øjne og fokus udelukkende på Rock Under Broen.

Claus Hansen påpeger jo ganske fornuftigt, at med en omsætning på 15 millioner kroner er Rock Under Broen ikke længere et arrangement, der udelukkende kan drives af frivillige hænder.

Når det er sagt, så har frivillige hænder drevet showet frem til den status, det har i dag. Som en af Danmarks største en-dags festivaller.

Det er godt gået.

Men det tærer også på de erfarne og gennemprøvede kræfter år efter år at skulle tage fat, og hvis ansættelsen af en professionel forretningsfører kan betyde, at nogle af disse frivillige kræfter holder et par år længere i det lange løb, så er investeringen vel mere end tjent hjem?

Så længe der kan samles så mange som 20.000 mennesker til koncert år efter år under Lillebæltsbroen, så er arrangementet i hvert fald værd at kæmpe for. Det mener de vist også i MG & BK's mange afdelinger, der nyder godt af det sædvanligvis store overskud fra rock-festerne.

Hav en fortsat god weekend.

Ny formand - nye tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce