Ny formand: - Vi skal kæmpe for borgerens ønsker

50-årige Sidsel Kofoed har på flere fronter været aktiv i Ejbys foreningsliv gennem flere år, inden hun nu er blevet formand for lokaludvalget. Privatfoto

Ny formand: - Vi skal kæmpe for borgerens ønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidsel Kofoed er ny formand for Ejby Lokaludvalg.

Ejby: Ejby Lokaludvalgs nye formand har rødderne solidt plantet i byen og har set, hvordan lokalt engagement skaber resultater.

Sidsel Kofoed er 50 år og har boet i byen med sin kæreste, Wolfgang, siden 2004 og har siden da været aktiv i foreninger og udvalg. Hun har været medlem af lokaludvalget siden 2013, men det var Middelfart Kommunes beslutning om at lukke Ejbys børnehave, der i 2011 fik hende op ad stolen, for der skulle hendes søn snart begynde i børnehave.

- Jeg var med til at starte Ejby Private Børnehave, og der gik øvelsen ud på at samarbejde med kommunen, få lavet en forretningsplan og få ansat personale og få økonomien til at løbe rundt. Det krævede mange møder, også interessemøder for at se, om der var opbakning. Det var der heldigvis, og børnehaven fejrede i marts seks års fødselsdag, fortæller hun.

Hun mener, at engagementet i børnehaven var årsagen til, at hun blev opfordret til at stille op til Ejby Lokaludvalg.

- Jeg blev prikket på ryggen og inviteret til informationsmøde om lokaludvalget og har så været medlem siden da, og vi er stort set den samme gruppe mennesker, som vi var, da vi startede, og vi passer godt sammen, forklarer hun.

Valgt i marts

Udvalgets hidtidige formand, Mogens Duus, valgte at trække sig ved generalforsamlingen i marts, og der var Sidsel Kofoed på grund af sin erfaring fra Ejby børnehave et oplagt valg.

- Jeg prøvede at undgå at blive valgt, men jeg kan godt se, at det er der, mine kompetencer bliver brugt bedst, siger hun.

Sidsel Kofoeds mål som formand er at være den lokale stemme og samarbejdspartner, når lokale beboere har idéer, som de gerne vil føre ud i livet.

- Vores opgave. Jeg siger vores, for nok er jeg formand, men vi er altså et lokaludvalg, så det er ikke mig, men os. Vi vil være Ejbys stemme, og vi vil hjælpe med at beboernes ønsker så vidt muligt bliver til virkelighed.

Lokaludvalget har været meget aktiv i forhold til den byfornyelse, som er i gang i Ejby.

Ny formand: - Vi skal kæmpe for borgerens ønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce